UŽ SVEIKĄ ŠEIMĄ


Parašų: 120


  • Autorius: Stiprios Lietuvos pilietis
  • Adresuota: LIETUVOS RESPUBLIKOS SOCIALINĖS APSAUGOS IR DARBO MINISTREI VILIJAI BLINKEVIČIŪTEI, LR ŠEIMOS IR VAIKO REIKALŲ KOMISIJOS NARIAMS, LR SEIMO NARIAMS
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Mes, žemiau pasirašę asmenys, pritariame Seimo priimtai Šeimos politikos koncepcijai. Manome, kad Lietuvos valstybė turi ir privalo saugoti ir ginti šeimos institutą, tokį, koks jis įtvirtintas Konstitucijoje- vyro ir moters santuoką. Šeima laikoma ir netekus vieno iš šeimos narių (tėvo, motinos, vaiko), bet palikus šeimą vienam jos narių, laikoma , kad šeima iširo. Gyvenantys pavieniai asmenys, nesukūrę savo šeimų, nelaikomi šeima. Gyvenantys bendramoksliai, bendradarbiai, bendro likimo asmenys, kurių nesieja bendras noras kurti šeimos santykių, gimdyti, auklėti vaikus, nelaikomi šeima.

Mes, žemiau pasirašę asmenys, palaikome Seimo iniciatyvą suteikti papildomą apsaugą tikroms šeimoms. Tuo pačiu primename, kad Seimo pareiga pasirūpinti ir kitais klausimais, mažiau skaldančiais visuomenę. Kviečiame Seimą susikoncentruoti dėmesį skubesnius klausimus.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas