UŽ visuotinį NT mokestį !!!


Parašų: 30



Reikalaujame kuo skubiau įvesti visuotinį fizinių asmenų nekilnojamojo turto (toliau - NT) mokestį! Mokesčio dydis turi priklausyti nuo NT vertės pagal nuolat atnaujinamą NT verčių žemėlapį. NT turi būti apmokestinamas tik nuo tam tikros minimalios sumos.

NT rinkoje krizė, būstas tapo neįperkamas ir skubiai neįvedus šio mokesčio nusimato ilgalaikė ekonomikos agonija ir stagnacija, gyventojų gyvenimo kokybės smukimas ir kiti su krize susiję neigiami reiškiniai. Siūlome kirzę pasitikti ryžtingais veiksmais, o ne naiviomis iliuzijomis, kad viskas susitvarkys savaime.

Iš šio mokesčio gautos biudžeto pajamos turi būti naudojamos šalies švietimo ir medicinos sistemoms gerinti, pradedančiojo verslo mokesčiams mažinti/visiškai panaikinti ir kt.

Sentimentalūs verkšlenimai, kad toks mokestis priverstų senamiesčių bobutes išsikelti iš savo gimtųjų namų nėra argumentas - gyvename jau ne sovietiniais laikais, o negailestingo kapitalizmo sąlygomis ir visi turi gyventi pagal savo kišenę - tiek minėtos bobutės, tiek jauni žmonės, kurių dalis vis dar mėgina sunkiai dirbdami kurti gyvenimą Lietuvoje, bet didelė dalis emigruoja. Naudokime savo NT efektyviai, o ne konservuokime jį ilgiems metams, nes pražūsime konkurencinėje kovoje su kitomis šalimis.

[url=http://www.peticija.lt/forumas/viewtopic.php?f=3&t=148]Peticijos aptarimas[/url]

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas