Satanizmas.


Parašų: 30


  • Autorius: ╬ Lucifër's ängël ╬
  • Adresuota: Lietuvos spauda
  • Kategorija: Kita

Sveiki visi,kreipiuosi į Jus kuriems rūpi vaikų ateitis.
Šeis laikais yra labai paplitusi tema apie satanizmą ir pan.nusižengimus Krikščioniškai realigijei.
Šiuo metu daugelis jaunimo apie satanizmą galvoje kaip apie kažkokia pramogą smerkti Dievą,taip yra daug netikinčių,bet juk kaikuriems galima padėti apsispresti kas yra kas...?
Manau,kad Lietuvai reikėtu bent vieno leidinio kuriame būtu surašyta viskas apie satanizmo nusižengimus,aukojimus ir pan.
Taip yra įmanoma pakeisti jaunuolių nuomonę,nes šiuo metu daugelis net neisivaizduoje kas iš tikrųjų per baisus dalykas yra satanizmas...ir tai nebūtu koks leidinys vien tikintiems,tai tesiog butu leidinys jaunimui kurie galėtu sužinoti tiesa apie tai prieš ką eina religinis tykėjimas,apie tuos kurie netiki Dievu. Manau tai sudomintu ir suaugusius asmenis,nes tokio rimto,nepadriko leidinio tikrai reiktu Lietuvai,nes apie satanizmą daugiausiai rašo tik internete,o tai daugeli gali ir suklaidinti. Norėtusi kažkokio kabliuko,kad butu parašyta nuo ko tai prasidėjo,ir kaip į tai žiūri Lietuvei. Manau,kad nežinomybė daug labjau vilioje,todėl susimąstykim.
P.S.nesakau,kad pati esu šventoji,taip aš irgi netikiu Dievu,bet ir jo neniekinu,tesiog apie tai pasilieku nuomone sau. Aš tikrai labai daug apie tai žinau ir manau,kad netik leidinį būtu galima išleisti,bet netgi ir knyga,tesiog paauglei tuo domisi,o tokios knygos,kad ir blogaja prasme vistiek verčia susimąatyti,kad ir „Mirties Biblije“,o kodėl gi ne? Juk ten ne vien blogai viskas parašyta,kodėl ji vėl negali būti platinama Lietuvoje,kodėl ją uždraudė? Juk nėra to blogo,kas neišeitų į gerą.
Prašau Jūsų pagalbos,kad būtu įmanoma supažindinti paauglius su kitu tikėjimu,juk tai ne nuodėmė,tesiog kuo daugiau žinom tuo mažiau norim kažka tokio daryti,nes tai priverčia susimąstyti.
Balsuokit. Ačiū.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas