Seimas, smulkiojo verslo žudikas


Parašų: 38


  • Autorius: Voldemaras Birškys
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos seimas
  • Kategorija: Valdžia ir politika

Krizė krizė krizė, k1 tik matome ir girdime dabar tai tik visus rėkiančius jog krizė ir reikia gelbėti lietuvos padėti, bet kaip ją gelbėti smaugiant vienintelius žmones kurie dar kažką daro? kurie dirba ir nemaldauja ištiesę rankų ir neprašo pašalpų, kurie nevarsto be paliovos darbo biržos durų tam kad passiimti pašalpą... Pamačius Gerb Kubilių per televizorių jau ir bloga daros vien tik jam praadėjus kalbėt, jog mokesčių naštą mes ir taip stengėmės padalinti po lygiai... kur lygybė? atėjus sunkmečiui viską užmesti ant smulkiojo verslo pečių? Mieli seimūnai paskaičiuokite elementarų dalyką, jog "nuosavas verslas" net nebeapsimoka... paskambinus į mokesčių inspekcija išgirsti jog liko vienas tarifas 15% net ir atskaitant išlaidas, bet atsirado papildomi 9% taigi vėl tie patys 24% paprasčiausias žodžių žaismas...ir vėl savo sunkiai uždirbtų pinigų iškeliauja iš mūsų kišenės. nekalbu jau apie sodros naujai priimta tarifą 28% gauto pelno. (ar kadanors valstybė atiduos tai kiek mes sumokame?) viso sudekime 52% mokesčių, taip mūsų valdžia dalina po lygiai..:) 50% sau 50% tam kas viską uždirbo ( tai yra verslininkui). Gerb seimūnai, kai tokie kaip mes smulkūs verslininkai nustosime stengtis dirbti, nes mano nuomone verta apsvarstyti ar verta ir kurti verslą lietuvoje, kai labiau apsimoka perkelti verslą į kaimynines šalis ir mokesčius deja bet mokėti į kitos valstybės iždą? ką mokesčiais apkrausite tada? Kaip tada dejuosite apie mokesčių deficitą..

Mitingais aišku mes nieko nepakeisime, bet kai imsime ir nesumokėsime mokesčių tada jau patys seimūnai ateis su mumis kalbėtis o nebe mes stoviniuosime prie seimo ir kvailai šūkausime su plakatais.

Nuo kada seimas sprendžia kiek mes galime uždirbti ir kiek negalime, ka seimas išviso supranta apie pinigų uždirbimą, kaip seimas aplamai gali spręsti kokias nors problemas nei nebūdami tos sferos specialistais? tad kas jiems davė teisę už mus mastyti ir nuspręsti kiek mes galima sau pasilikti mūsų uždirbtų pinigų, kai visame pasaulyje krizės padariniams ir pačiai krizei šalinti yra skatinamas smulkusis verslas, mažinami mokesčiai, suteikiamos ivairios lengvatos, pas mus visada viskas atvirkščiai....
NE NENORMALIEMS MOKESČIAMS, mes esame Lietuvos valstybė, o ne seimas tad siūlau patiems ir spresti kiek yra normalu mokėti mokesčių o kiek ne.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas