Neleiskime „flylal" išsisukti.


Parašų: 41


  • Autorius: Donatas Kairys
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija
  • Kategorija: Ekonomika ir verslas

Naudojuosi Lietuvos Konstitucijos laiduojama peticijos teise kiekvienam piliečiui ar jų grupei. Teigiu, kad skrydžių bendrovė „flylal" nevykdo Europos Parlamento ir Tarybos reglamento nuostatų, taip pat pažeidžia Lietuvos konstituciją. Vyksta akivaizdus pasityčiojimas iš „flylal" klientų ir Lietuvos piliečių, taip pat žlugdoma turizmo industrija Lietuvoje, dėl jų kaltės bankrutuoja įmonės. Neleiskime, kad šis „bankrotas" taptų dar vienu iš daugelio nekliudomo nešvaraus verslo dominavimo ir niekur negirdimo paprasto žmogaus įrodymo pavyzdžių.
Reikalauju:
1. Dangstoma „flylal" nešvari veiklos pusė turi būti paviešinta.
2. Bilietus praradusiems ar kitaip materialiai/morališkai nukentėjusiesiams klientams turi būti išsireikalauta ir atlyginta patirta turtinė ir neturtinė žala.

Ši peticija bus užregistruota ir vėliau pateikta Lietuvos Respublikos Vyriausybės Peticijų komisijai. Nepasiekus tenkinančio rezultato planuoju organizuoti kreipimąsi į aukštesnes tarptautines instancijas. Ši peticija skirta pasirašyti [b]TIK[/b] tiems, kurie nukentėjo nuo „flylal" veiklos.[b] Į pasirašymo laukus būtina įtraukti savo tikrą elektroninį paštą dėl galimybės prireikus įrodyti, kad pasirašiusieji yra autentiški ir realūs žmonės. [/b]

Pagarbiai,
žmogus, kuris nesėdi ramiai sudėjęs rankas,
Donatas Kairys

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas