NE valdininkų nusikalstamam neatsakingumui


Parašų: 23


  • Autorius: pasipiktinęs pilietis
  • Adresuota: atsakingos institucijos
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Šįryt mane baisiai papiktino viena žinia apie valdininkų nusikalstamą abejingumą ir nekompetenciją. Kitaip to net negalima būtų ir pavadinti.

Visą istoriją galima rasti lietuvos ryte:
http://www.lrytas.lt/?data=20090221&id=akt21_a1090221&p=1&sk_id=99&view=2

Iš neįgalaus žmogaus buvo atimti pinigai, kurio dokumentus pavogę žmonės atliko aferą. Jeigu taip atsitiko jam, man neramu, jog bent kurią minutę gali atsitikti ir bent kuriam iš mūsų! Tai pasibaisėtina! Nusikalstamas nekompetinguma, kitaip ir nepavadinsi. Vykstant tokiem įvykiams nei vienas save gerbentis pilietis negali sėdėti suglaudęs ausų ir manyti, jog vieną dieną panaši bėda neužgrius jo paties. Visuomenė turi veikti!

Skelbiama peticiją, patenkinti visuomeninį interesą ir įpareigoti atitinkamas institucijas [b]Vyriausiąją mokesčių inspekciją, anstolių rūmams, teisingumo ir finansų ministrams[/b], kad būtų iškeltos už šį skandalą atsakingų asmenų veiklų dausminiai patiktinimai ir skirtos kažkokios drausminės nuobaudos. Visos proceso grandys yra atsakingos už šį nusikalstamą nekompetetingumą. Nei anstolis gali atsikratyti atsakomybės, jog jis tik vykdė nurodymus, nei VMĮ specialistai, jog jie tik dirbo savo darbą. Kaip kažkas kažkada yra pasakęs, po tokių dalykų turi lėkti galvos, antraip suklibės kėdės!

Atsakingi asmenys:
Anstolis: Ričardas KUDRAUSKAS
Šiaulių skyriaus VMĮ darbuotoja: Zonė Lapienė, bei kiti už šį procesą atsakingi Šiaulių VMĮ darbuotojai.

Suprantama, žmogiška klysti, bet esame ne vaikai ir atsakome už savo veiksmus. Už klaidas turi būti atsakoma!!! Kodėl kiti žmonės padarę klaidas skrenda iš savo darbų be klausimų?

[b]Visi neabėjingi pasirašykite peticiją ir paraginkite savo draugus ir pažystamus! Visuomenė turi netylėti ir veikti! Jeigu viešuma duos vaisių, visi valdininkai pradės atsakingiau žiūrėti į savo darbus iš elementarios baimės! [/b]