STOP DEGALINIŲ PELNUI


Parašų: 0



Kadangi valdžia impotentiška šiuo klausimu, turime patys organizuotis ir keisti situaciją.
Broliai, lietuviai, NEVERKIM, NESISKUSKIM ir NEBĖKIM į užsienį, čia stručio mentalitetas – kišti galvą į smėlį ir nieko nedaryti.

Vienintelis dalykas dėl kurio mes kantriai metų metus permokame už degalus, tai mūsų negebėjimas susiorganizuoti. Tikrai žinau, kad kiekvienas jūsų pildamas degalus giliai viduje skaudžiai nuryjate kartėlį, tačiau pasiguodžiate, kad visvien nieko negalite padaryti. Tačiau GALITE, trūksta tik solidarumo ir geros idėjos.

Taip, mes nenuvažiuosime visi į Mažeikius ir nepastreikuosime prie kiekvienos degalinės. Be degalų būtų sunku išsiversti ir jų nepirkti nėra išeitis, tačiau galime streikuoti kitaip. Ilgai galvojau, kaip kiekvienas vairuotojas galėtų pareikšti savo NEPASITENKINIMĄ. Nepaslaptis, jog nemažą dalį pajamų degalinės uždirba iš įvarių prekių: kavos, sumuštinių, alkoholio, cigarečių. Mes galime SUMAŽINTI degalinių pelną, nepirkdami degalinėse nieko išskyrus benziną. Nepatingėkite ir geriau sustokite nedidelėje parduotuvėlėje ar pakelės užeigoje kavos, leiskite užsidirbti smulkiam verslui. Maistu ir užkandžiais apsirūpinkite prieš kelionė. Tepalus, aušinimo skystį pirkite tam skirtose parduotuvėse ir turėkite jų tiek kiek jums gali prireikti atsargoje. Plauti automobilį varykite į tam skirtas plovyklas arba plaukite pats, tačiau NEMAITINKITE PAPILDOMAIS PINIGAIS DEGALINIŲ. Manau, kad tokia akcija, laukui bėgant degalinėms skaudžiai atsilieps.

Kuo daugiau žmonių perskaitys šią žinutę ir tylomis įsitrauks į šią akciją, tuo mažesnis pinigų srautas nukeliaus tiems, kuriems mūsų interesai absoliučiai nerūpi. Galite pagalvoti niekas nuo to nepasikeis, taip per vieną mėnesį nepasikeis. Tačiau paskaičiuokime. Apie šią akciją sužino 25 000 vairuotojų, kiekvienas jų degalinėse NEBEIŠLEIDŽIA 20 lt per mėnesį „buterbrodams ir caca-colai“. Vadinasi bendrai paėmus į degalines NENUKELIAUJA 500.000 litų. Pusė milijono per mėnesį. 6 milijonai per metus arba 60 milijonų. per 10 metų. Gyvenimas susideda iš detalių ir net tokia nedidelė saujelė vairuotojų gali turėti ilgoje perspektyvoje didžiulę įtaką. Galite galvoti, jog kava ir mineralinis per nelyg mažos smulkmenos, palyginus su degalų pardavimu. Tačiau DĖMESĮ reikia KONCENTRUOTI Į tai ką GALIME ĮTAKOTI, ir veiklos mąstą padauginus bent iš pusės Lietuvos vairuotojų, net ir su tokiu paprastu protestu galima daug pasiekti. Aš TVIRTAI apsisprendžiau, visą likusį gyvenimą NEPIRKTI degalinėse jokiu papildomų prekių, to paties apsisprendimo linkiu ir JUMS.

STOP DEGALINIŲ PELNUI – degalinėse perkame tik degalus ir nieko daugiau!!!!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
7 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
8 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
9 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
10 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
11 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
12 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
13 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
14 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
15 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
16 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
17 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas