STOP ŠIUKŠLIŲ MONOPOLIJAI KAUNE!


Parašų: 0



Jau eilę metų Kauno valdžia galvoja, kad monopolija yra vienintelis teisingas kelias tvarkant Kauno miesto šiukšles. Pasirodo, kad tai atlikti gali tik viena įmonė – Kauno miesto savivaldybės UAB „Kauno švara“. Kad šita įmonė galėtų vienintelė ir netrukdoma karaliauti Kauno mieste, Savivaldybė netgi teisinius aktus tam išleido, ir taip uždraudė visoms kitoms įmonėms Kauno mieste tvarkyti atliekas.
Kas darosi? Gyventojams kaina už atliekų tvarkymą iškelta didžiausia, tačiau stambios įmonės, tame tarpe didieji prekybos centrai moka dvigubai trigubai mažesnes kainas, nei gyventojai. Kauno Švara tvarkosi taip kaip jai patogu, gyventojo nuomonė ir reikalavimai neįdomūs. Kodėl? Ogi todėl, kad pagal Kauno valdžios pageidavimą, Kauno miesto gyventojas neturi teisės pasirinkti atliekų tvarkytojo
Kauno gyventojau, negi neatsibodo savo sąskaita dengti monopolisto nuostolius? Negi Tau nesvarbu, kad Tu padengi Kauno švaros išlaidas už didžiųjų įmonių šiukšlių išvežimą?
Taip bus ir toliau, kol kainas diktuos vienintelis atliekų vežėjas Kaune – savivaldybės įmonė „Kauno švara“.
Pasirašyk, jei nesutinki su Kauno savivaldybės proteguojama monopolija. Pasirašyk, jei sutinki, kad atliekų tvarkymas turi būti konkurencingas.

[url=http://www.peticija.lt/forumas/viewtopic.php?f=3&t=174]Peticijos aptarimas[/url]

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas