330kV elektros perdavimo oro linijoms NE


Parašų: 0


  • Autorius: V.Januziene
  • Adresuota: AB “Lietuvos energija“
  • Kategorija: Aplinkosauga

330kV elektros perdavimo linija Klaipėda-Telšiai
Norime, kad būtų statoma požeminė 330kV elektros perdavimo linija Klaipėda-Telšiai

Kreipiamės į Lietuvos žmones, prašydami išreikšti savo nuomonę dėl požeminės elektros perdavimo linijos 330 kV Klaipėda-Telšiai statybos vietoj numatomos orinės elektros perdavimo linijos statybos.

Ar pritariate tam, kad požeminė linija yra saugumo , estetiškumo, ekonomiškumo žemės panaudojimo , platesnių galimybių darbinei veiklai vystyti požiūriu, nors ir brangesnė 5 kartus. Mes nesame tokie turtingi, kad statytume pasaulyje jau pasenusiais metodais.

Kol nepatvirtintas 330kV elektros perdavimo oro linijos Klaipėda-Telšiai poveikio aplinkai vertinimas, mes dar galime pakeisti Lietuvos kraštovaizdžio , žmonių, kurių žemės sklypai patenka ant statomos linijos sveikatą ir galimybes ūkinei veiklai.

( Patenka virš 300 vnt žemės sklypų . Statant orinę liniją atramos yra metalinės, 10x10m ir po 30 metrų į abi puses nuo elektros laidų ribojama veikla).

AB“Lietuvos energija“, planuojamo projekto organizatorius (statytojas) ir turi visas galimybes rasti lėšų naudoti progresyvesnius ir visuomenei priimtinesnius energijos tiekimo gerinimo būdus.



Jei pritariate tam, prašome pasirašyti.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas