Prekybos centras OZAS- paminklas Lietuvos korupcijai.


Parašų: 0


  • Autorius: grupė sąžiningų vilniečių
  • Adresuota: Lietuvos politinės partijos
  • Kategorija: Kita

Ši mūsų peticija tai kvietimas ignoruoti atidaromą prekybos centrą "OZAS". Mūsų žiniomis jis, kaip ir Siemens arena bei vandens parkas pastatytas ant politiko A-Zuoko ( žinomas kaip ABONENTAS) ir dar keletos politikų pagalba iš VALSTYBĖS įžūliai pavogtos (už dyką gautos žemės) žemės ant Ozo kalvos. Tai šimtai hektarų, kuriuos teisėtai privatizavus, Vilniaus miestas ir Lietuva galėjo gauti pajamas, kurių dabar taip trūksta mūsų vargstančiam miestui ir Lietuvai. Ozo sklypo afera buvo spjūvis viesiems mums į veidą ir pavyzdys, kaip Lietuvoje mafijai ir aferistams, susijungus su politikais galima finansuoti savo klanus ir likti nenubaustiems. Aferos tyrimas numarintas tik dėl to, kad į aferą nusikaltėlių buvo sugebėta įtraukti daugumos stambių partijų atstovus.

NEPIRKIME prekybos centre OZAS, nes šie aferistai vis dar Lietuvoje ir iš mūsų uždirbtų pinigų tikėtinai toliau finansuos KORUPCIJĄ, šešėlinį verslą ir kitų Abonento lygio politikų papirkimą.
Būkime vieningi, parodykime, kad Tauta ne kvailiai ir ras apsipirkti ir kitų vietų, nepriklausančių iš mafijos kilusiems oligarchams!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas