Mažučiui rinktinėje - NE!


Parašų: 0


  • Autorius: Romualdas Pabedinskas
  • Adresuota: Lietuvos krepšinio sirgaliai
  • Kategorija: Sportas

Mažutis Lietuvos krepšinio rinktinei per silpnas Jis iki 26 metu žaidė tik už Mažeikių "Naftą", po to Butautas paėme i "Šiaulius", i Rygą, o dabar i Donecko "Šachtior". Daugiau jokiam treneriui ir jokiam klubui Europoje Mažutis nereikalingas.(buvo nuvykęs i Prancūzijos trečios lygos klubo peržiūrą-bet ir ten buvo per silpnas!!!).Jis kaip įžaidejas absoliutus nulis- nemato aikštės, nemoka varyti ir nuolat perlaiko kamuolį, nesugeba perduoti kamuolio mūsų centrams į baudos aikštelę, absoliučiai neturi pirmo- "ilgo" perdavimo. Su juo mūsų puolimas tapo lėtas ir "bedantis", neišnaudojama priekinė linija.Dėlto aukšti žaidėjai priversti "vargti" prie tritaškio linijos. Gynyboje jis ne ką geresnis- pastoviai atsiduria savo ginamajam už nugaros, del ko būna priverstas bauduotis, arba kiti žaidejai turi "kamšyti" atsiradusias skyles, del ko subyra visa gynyba
Jei Mažutis liks rinktinėje neišvengiamai blogės komandos "vidinis klimatas", nes pralošimai ir žaidėjų galymybių neišnaudojimas (o priekinę liniją turime tikrai labai stiprią) numuš motivaciją. Nebūtų didelė staigmena, kad po to žaidėjai nebenorės žaisti už Lietuvos rinktinę (nes jų sugebėjimai vis tiek neišnaudojami).
Be to Mažutis užima vietą jaunų- talentingų perspektyvių įžaidejų, kuriuos galetume pradėti ruošti Jasikevičiaus pamainai. Tai būtų nors žingsnis žiūrint į ateitį. O Mažutis neturi jokių perspektyvų- jam jau 28 metai. Ir blogesnio įžaidėjo LKL turbūt nėra !
MAŽUČIUI NE VIETA LIETUVOS RINKTINĖJE !!!

[b][u]

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas