ELEKTROMAGNETINIAM GINKLUI NE


Parašų: 0


  • Autorius: Šarūnas Nekrašius
  • Adresuota: LIETUVĄ valdančioms struktūroms
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Tiesioginės energijos ir elektromagnetinės spinduliuotės ginklai yra didelis nusikaltimas žmonijai, kuriuos naudoja Lietuvos respublikos tarnybos.

http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_weapon


Mokslininkų, gydytojų, sveikatos priežiūros specialistų ir kt. pasisakymai:

"Kūno ląstelės reaguoja į elektromagnetinius laukus kaip į potencialiai žalingą veiksnį, kaip ir į kitus aplinkos toksinus, pavyzdžiui, sunkiuosius metalus ir toksines chemines medžiagas. Gyvų ląstelių DNR atpažįsta elektromagnetinius laukus net ir tada, kai jų poveikio lygis labai mažas; ir atitinkamai dėl poveikio suformuoja biocheminės įtampos/streso reakciją. Moksliniai faktai mums rodo, kad mūsų taikomi saugumo standartai yra nepakankami, ir kad mes turime saugoti save nuo elektromagnetinių laukų, kuriuos skleidžia elektros tiekimo linijos, mobilaus ryšio telefonai ir kt."
William Rea, medicinos daktaras
Aplinkos apsaugos centro įkūrėjas ir vadovas, buvęs Dalaso prezidentas, Amerikos aplinkos medicinos akademija
„Jautrumas elektromagnetiniam spinduliavimui yra nauja iškylanti 21-ojo amžiaus sveikatos problema. Būtina, kad apie šią problemą daugiau žinotų sveikatos priežiūros specialistai, vyriausybės, mokyklos ir tėvai. Žmogaus sveikatai kylantys pavojai yra ypač svarbūs“.

Eric Braverman, medicinos daktaras
Smegenų tyrėjas, „Kritinės padėties poveikis“ autorius ir Niujorko miesto „Path Medical“ ir PATH fondo direktorius. Smegenų bendro poveikio ligoms ir sveikatai specialistas.
„Nėra jokių abejonių, kad elektromagnetiniai laukai žymiai įtakoja neurologinį funkcionavimą. Elektromagnetiniai laukai sulėtina mūsų smegenų bangas ir paveikia ilgalaikį proto aiškumą. Todėl mes turime iki minimumo sumažinti jų daromą poveikį ir tokiu būdu užtikrinti optimalius neurotransmiterių lygius ir apsisaugoti nuo sveikatos sutrikdymų“.

Mes jaučiame kvapų ir skonio pokyčius, įvairius skausmus, girdime neįprastus garsus, nuskaitomos mintys ir t.t., tačiau nejaučiame radioaktyvaus spinduliavimo, elektromagnetinių laukų. Na o žmogui jie tikrai pavojingi.Todėl ir naudojamas tap vadinamas psichotroninis ginklas.
Nematomas, tačiau baisus. Psichologų ir psichoterapeutų tvirtinimu, kiekvienas iš mūsų gali tapti bandomuoju triušiu.

Raginu visus Lietuvos piliečius pasirašyti

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas