Smulkaus verslo rėmimas


Parašų: 0



Aš kaip paprastas Lietuvos pilietis noriu, kad Lietuva kaip ir kitos ES šalys išliptu iš ekonomikos, tačiau nematau jokio progreso.
Mokesčių didinimas skatina darbo vietų mažėjima, didėjančias kainas, ir įvairių smulkių firmų bankrota, jei tai padės mūsų ekonomikai tai šaunu, tačiau kiek žinau tai tik blogina situacija, o ne ją gerina.

Vyriausybė nuolat suka galvas kaip mums padėti? Atsakymo jus turite ieškoti ne knygose, ne kitose valstybėse, o klausdami verslininku kodėl paklausa sumažėjo, kaip skatinti paklausos ir pasiūlos augima, štai apie ka turėtu būti kalbama, o jei jums trūksta pinigų seime, tiesiog pasinaudokit savo įgudžiais keldami mokesčius sau patiems. Tada pažiūrėsim ar jums patiks jūsų pačių veikla, nes turbūt jūs nesuvokiate, kad paprastam žmogui jūs kenkiate vietoi to, kad padėtumete.

Esminė bėda įsisenėjusi sakyčiau, visiems vyriausybėje atrodo, kad jei Vilniuje žmogus uždirba pvz:5000 Lt/men. tai ir Panevėžyje ar Utenoje jis tiek pat turi uždirbti, tačiau jei žmonės kurie sėdi seime, panagrinėtu deklaracijas suprastu, kad mažesnių miestų gyventojai uždirba daug mažiau pvz: 1500 Lt/men.

Kreipiuosi į vyriausybę, ateikit į protą, remkit verslą ir ekonomika kils, persvarstykit mokesčių didinimą, imkit iš ten kur yra daug pvz: iš savo kanceliarinių išlaidų ar dar kur, manau vyriausybeje, seime ar apskritai kalbant valdžioje tikrai yra iš kur pasiimti pinigų, o imdami iš paprastų žmonių tik mažinate paklausą, taip pat ir pasiūlą, mažų įmonių bankrota, galbūt kai kurie žmonės dėl jūsų padarytu klaidu badauja, apmastykit tai.

Su pagarba D.S.
atleiskite už gramatikos klaidas.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas