KREIPIMASIS Į LIETUVOS ŽMONES


Parašų: 0


  • Autorius: Aktyvūs piliečiai
  • Adresuota: Piliečiai
  • Kategorija: Kita

Pasaulinės ekonomikos krizė, lėmusi sunkų Lietuvos ūkio nuosmukį, skaudžiai palietė daugelį iš mūsų – pensininkus, jaunas šeimas, verslininkus, dirbančiuosius, bedarbius. Nepriteklių slegiami žmonės kviečiami rinktis į mitingus ir protestuoti prieš Vyriausybę, Seimą, kitas valdžios institucijas.

Gerbiami tėvynainiai!

Atsiminkime, kad ne dabartinė Lietuvos vyriausybė sukėlė šalies ūkio nuosmukį ir ne protestais jį įveiksime – tik sutelkdami visų mūsų – Vyriausybės, verslo žmonių, dirbančiųjų – pastangas galime paskatinti ūkio kilimą, palengvinti daugelio pečius prislėgusią nepriteklių naštą. Neužmirškime, kad žmonių susibūrimais gali pasinaudoti neatsakingos ar Lietuvos laisvei ir Nepriklausomybei priešiškos jėgos, siekdamos išprovokuoti riaušes ir smurtą. Visi esame atsakingi už Tėvynės ateitį ne tik prieš dabartinės Lietuvos žmones, bet ir prieš ateities kartas – savo vaikus ir vaikaičius.

Todėl kreipiamės į mitingų dalyvius, visos Lietuvos žmones kviesdami išlikti oriais savo šalies piliečiais, nepasiduoti galimoms provokacijoms, atsakingu žodžiu ir veiksmu stiprinti teisėtas mūsų viltis ir žingsnius šviesesnės Tėvynės ateities link.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas