Užsiėmimas


Parašų: 0


  • Autorius: Anonimas
  • Adresuota: Plungės savialdybė
  • Kategorija: Sportas

Visi nori, kad jaunimas nenusikalstų, nevartotų narkotikų, tačiau to ko reikia šiai problemai išspęsti, Lietuvos Valstybė nesiima. Didžiausia problema, yra jaunimo užimtumas. Peticija yra iš ekstremalų pusės, daugelis jaunimo save realizuoja sportuodami, piešdami, šokdami, o kita grupė važinėja riedlentėmis, riedučiais, BMX dviračiais. Tačiau šiandieninė situacija Lietuvos, ypatingai Plunges gatvėse yra apgailėtina. Vienintelės vietos paliktos važinėtis ir užsiimti mėgstama veikla yra SKATEPARK'ai, kurių mes, Plungiškiai, neturime. Jie nebetinkami eksplotuoti, MUMS REIKIA UŽDARO RIEDUČIŲ/RIEDLENČIŲ/BMX SKATEPARK'o, pabrėžiu - UŽDARO, kad jaunimas nesedėtu tamsiose skersgatviuose, o galėtų realizuoti save, atskleisti savo talentus erdvėse, kur tam yra sąlygos.

Kaimyninės valstybės, turi net po kelis uždarus parkus, tačiau Lietuva, yra išskirtinė tauta, kuriai nusispjaut, nors bandoma pabrėžti, kad taip nėra.

Tai yra ekstremalaus sporto uždara aikštelė. Niekam nėra reikalinga dviračių trasa, reikalinga vieta, kurioje galėtų leisti laiką riedlentininkai, riedutininkai ir BMX'eriai ne tik vasaros metu, bet svarbiausia - žiema, kada visi mūsų 'talentai', noras užsiimti kažkokia užklasine veikla guli spintose, sandeliukuose ar garaže.

PASTATYKIT INDOOR SKATEPARK'Ą Plungėje.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas