Romanovai susiprotėk


Parašų: 0


  • Autorius: Mantvydas Miliūnas
  • Adresuota: Lietuvos krepšinio federacija
  • Kategorija: Sportas

Visiems Kauno "Žalgirio" fanams tai turi rūpėti. Žalgirį nuo bankroto išgelbėjo tik Romanovas, tačiau ar jau reikia šitaip save "keldinti" į viršų ? Dabar pradėkime nuo Ramūno Butauto atėjimo į Žalgirį. Pirmieji Butauto debiutai buvo pažymėti įspūdingomis pergalėmis, tačiau tuo metu (apie 3sav) buvo išvykęs slidinėti Romanovas, nors ir tos trys savaitės Butautui buvo išties labai įspūdingos, tačiau grįžtant Romanovui viskas apsivertė aukštyn kojom, pavyzdžiui paiimkime rungtynes su Vilniaus "Perlu" ir Klaipėdos "Nevėžiu". Na su Perlu tai buvo košmaras, kaip gi galima pralaiminėti tokio lygio žaidėjams kurie Butautui būtų į sūnus ? Na, o rungtynės su Nevėžiu irgi buvo siaubingos, tačiau Žalgiriečiai išsikapstė nuo dar vienos gėdos. Vakar Romanovas paprašė Butauto bei Brazio įteikti atsistatydinimo prašymą. Na o po to Brazys tiesiai šviesiai išsireiškė:

- V.Romanovas tvirtino, kad „Žalgirio“ vadovybė esą neklausė jo patarimų ir nepakankamai dėmesio skyrė jauniesiems klubo žaidėjams.

- Šiaip tai pastaruoju metu mes pradėjome klausyti jo patarimų - matėte, kaip mes žaidėme paskutines rungtynes. Kol tų patarimų nebuvo, mes viską laimėjome. Po to prasidėjo... Pasiūlymai, kaip reikia treniruotis, kaip žaisti, ką reikia leisti į aikštę, kurią minutę atlikti keitimą.

Na mielasis Vladimirai, argi tau nereikėtų susiprotėti jog tu esi komandos rėmėjas, bet ne treneris ?

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas