Darai abortą – žlugdai visuomenę.


Parašų: 0


  • Autorius: J. Jasulaitytė ir E. Nevulytė
  • Adresuota: Švieimo ir Mokslo ministerija (ŠMM)
  • Kategorija: Kita

Ar galima pateisinti negimusios būtybės gyvybės nutraukimą?
Abortas – tai gyvybės nutraukimas. Kūdikio nužudymas jo motinos kūne yra brutalaus smurto aktas. Čia visuomet būna dvi aukos: žiauriai nužudomas kūdikis ir sužalojamas motinos kūnas bei siela, dažniausiai visam gyvenimui.
Abortai jau seniai tapo banalia kasdienybe, apsidraudimo priemone, leidžiančia moteriai laisviau planuoti savo gyvenimą. Tačiau niekas nepagalvoja, kokia žala daroma.. Juk tai mažo kūdikėlio, negalinčio apsiginti nužudimas.
Atliekant abortą moteris gali mirti. O svarbiausia yra didelis pavojus, jog po pirmojo nėštumo nutraukimo – moteris rizikuoja likti nevaisinga visam gyvenimui. Pagaliau, daugelis moterų skausmingai išgyvena nėštumo nutraukimą, depresuoja, graužiasi, kai kurios jaučia kaltę visą savo gyvenimą ar netgi daugiau nebesugeba mylėti.
Demografinė situacija Lietuvoje yra tikrai grėsminga. Lietuviai emigruoja, miršta, nebegimdo vaikų – vienu žodžiu, atsisako vykdyti reprodukcinę funkciją. O dėl abortų Lietuvoje paskutiniais metais negimsta daugiau kaip ketvirtadalis potencialių darbininkų.
Taigi dėl visų šių problemų būtina pagalvoti prieš darantis abortą, juk vaikai suteikia tiek daug džiaugsmo. O svarbiausia, nesijauskime pasaulio valdovais ir nespręskime, kam gyventi, o kam mirti. Kas išgirs mažo stebuklo nuomonę? Leisk gyventi – jis nori pamatyti pasaulį taip pat!

Mes, žemiau pasirašę asmenys, norime, jog būtų uždraustas abortas, nes jis ne tik pažeidžia vaiko teisę gyventi, motinoms sukelia daug komplikacijų, bet ir blogina šalies demografinę padėtį.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
7 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
8 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
9 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas