NUSIKALTIMAI


Parašų: 0


  • Autorius: vladas
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos seimas
  • Kategorija: Kita

VIEŠAS LAIŠKAS LR SEIMO NARIAMS

Gerbiami LR Seimo nariai, jau 13 metų prieš mane ir mano mažamečius vaikus vykdomas teroras, kurį organizavo IŠKRYPĖLIS ALGIRDAS KATKUS, jis asmeninį kerštą pavertė valstybiniu teroru, kad nuslėpti savo ankstesnius nusikaltimus.
1997m. man buvo bandoma suklastoti baudžiamą bylą pagal melagingą J. Kasiliauskaitės pareiškimą. Šią bylą tyrė nužudytas prokuroras T. Birštonas, prokuratūrai tuomet vadovavo R. Jancevičius. Man įrodžius jog buvau apšmeištas, ši byla dingo. Po šios bylos dingimo, abu šie prokurorai buvo paaukštinti pareigose, nes J. Kasiliauskaitės dėdė ira A. KATKUS, kuris tuomet buvo LRS NGKP.
1998m. man Vilniaus m. 3 PK buvo fabrikuojama byla už apsaugos policijos pareigūno sumušimą, naujūjų metų naktį.
1998m. buvo organizuotas pasikėsinimas nužudyti mane, man kirviu buvo sukapota galva, nes kreipiausi i „LIETUVOS RYTĄ“, dėl fabrikuojamų bylų, ir prokurorų nusikaltimų. Vilniaus m. 5 PK pareigūnai neatliko tyrimų.
1999m. man Vilniaus m. 5 PK buvo sufabrikuota baudžiama byla, dėl svetimo turto naikinimo. Po šios bylos 5 PK viršininkas S. Mecelica buvo paaukštintas pareigose.
2001m. Praveniškių pataisos kolonijoje buvo pasikėsinta į mano gyvybę, tyrimai atlikti nebuvo. Kolonijos viršininkas S. Agurkis ir pavaduotojas Jasmontas buvo paaukštinti pareigose.
2001m. aš atskleidžiau NIDA banko valiutos supirkėjo nužudymą, kuris ivyko 1993m. Tikri šio nužudymo užsakovai bausmės išvengė, nes teismų metu teisėjai klastojo įrodymus.
2003.07.31. Vilniaus m. prie „KALVARIJŲ“ turgaus buvo organizuotas pasikėsinimas nužudyti mane. Aš buvau užpultas ir į pilvą man ikišo atsuktuvą. Aš buvau išveštas i ligoninę, ir skubos tvarka operuotas. Prokuratūra bando nuslėpti šį nusikaltimą. Po kelių savaičių „ NUSIŠAUNA“ prokuroras T. Birštonas. ATSITIKTINAI ?
2004m. aš buvau susitikes su nužudytu saugumiečiu V. Pociūnu, jis mane susirado pats. Jis labai domėjosi ALGIRDO KATKAUS veikla ir rinko apie jį informaciją . Nors iš pradžių tarp mūsų ivyko nelabai malonus pokalbis, bet kai V. Pociūnas papasakojo man apie jo veiklą, tuomet aš jam papasakojau apie nuskaltimų smulkmenas kurie buvo ivykdyti prieš mane.
2006m. gretimame savivaldybės socialiniame būste neteisėtai buvo apgyvendintas provokatorius GRIGORIJ ULEVIČ, kuris pradėjo terorą prieš mane ir mano mažamečius vaikus, kuris vyko net pusantrų metų. Aš buvau sumuštas net 4 kartus, buvo sumušta mano sugyventinė R. Androsova, kuri buvo nėščia jau 4 mėnesį. Aš daug kartų kreipiausi į LRGP, bet tyrimai nepradėti. Tik po skundo į STT provokatorius buvo iškeldintas, bet tyrimai nepradėti. (gal šiuos faktus pakomentuos A. ZUOKAS ) Tas pats provokatorius dalyvavo riaušėse prie seimo, kurstė žmones. Tais pačiais metais nužudomas V. POCIŪNAS . ATSITIKTINAI ?
2007.10.17. vaiko teisių apsaugos kontrolierė R. Valančienė, atvykusi pas mus į namus pagrobė mano dukrą V. Lukoševičiūtę, be jokios priežasties, kai motinos nebuvo namie. Taip pat ji bandė pagrobti mano sūnų V. Lukoševičiu 2006m., bet jai nepavyko. Aš nekartą kreipiausi į LRGP, LR Prezidentą, į LRS Vaiko teisių kontrolierę R. Šalašavičiūtę, bet jokių atsakymų negavau, nors buvo pateikta pakankamai įrodymų jog vygdomas teroras ir prieš vaikus.
2007.11.06. ir 2008.02.05. aš kreipiausi su skundais i LRS Žmogaus Tisių Komitetą ir įrodžiau A. Lydekai, kad prokuratūra organizuoja , ir slepia organizuotus nužudymus, įrodžiau jog socialinis būstas buvo naudojamas organizuoti terorui. Aš kreipiausi jog mano pateikta medžiaga būtų perduta LRS Komitetui tiriančiam V. Pociūno nužudymą, bet po kelių dienų šis komitetas buvo panaikintas, ir jokie tyrimai atlikti nebuvo. Gal pakomentuos šiuos faktus pats A. LYDEKA ?
2008m. po skundo i LRS Žmogaus Teisių Komitetą, buvo organizuotas užpuolimas namuose. Buvo bandoma atimti dokumentus, video irodymus, man buvo grasinama. Aš LRGP pateikiau net video irodymus, bet tyrimai neatlikti.
2008.02.16. buvo organizuotas dar vienas užpuolimas, man peiliu buvo kiaurai perdurta ranka. Po operacijos nevaldau kairės rankos 4 pirštų. Tyrimų ir teismų ši byla buvo klastojama. Gal pakomentuos šiuos faktus 3 apylinkės teismo teisėja D. Mickevičienė ir apygardos teismo teisėja D. Pranytė-Zaleckienė ?
Su visais šiais faktais aš kreipiausi i LR Prezidentą V. Adamkų net 2 kartus ir pateikiau daug įrodymų, bet jokie tyrimai nebuvo pradėti. Gal pakomentuos šiuos faktus pats ex Prezidentas V. ADAMKUS ?
Su irodymais aš kreipiausi i LR Prezidentę D. GRYBAUSKAITĘ net 2 kartus. Po 2 skundo LR Prezidentei buvo bandoma suklastoti man baudžiamą bylą, pasodinti ir nužudyti. Organizuoti 3 plėšimai, 4 užpuolimai, grasinimai nužudyti, buvo tyčiojimasi iš mano vaikų. Visus šiuos nusikaltimus ivykdė provokatorius GINTARAS BERTULIS, prokuratūrai buvo pateikti irodymai jau prieš puse metų, net audio irašai su grasinimais ir užpuolimais, tyčiojimasi iš vaikų. Buvo pateikti irodymai autoivykio kurį padarė G. Bertulis ir po kurio man buvo grasinama kaip liūdininkui, bet prokuratūra tyrimų nepradėjo. Aš LRGP pateikiau audio iraša, kuriame žudikė ANIA CHOMIAKOVA pati prisipažino, jog nužudymas buvo organizuotas, pateikiau papildmus irašus su grasinimais nužudyti mane. Tyrimai nepradėti.
GAL NORĖS PAKOMENTUOTI ŠIUOS FAKTUS PATI LR PREZIDENTĖ DALIA GRYBAUSKAITĖ ?
VISA MANO SURINKTA MEDŽIAGA IŠVIEŠINTA TINKLALAPYJE
http://crimerangers.ning.com/group/VLbyla?xgi=2GT1dPt5997c0p&xg_source=msg_invite_group
IŠ TEN GALITE ATSISIŪSTI IR DOKUMENTUS.
VIEŠAI KREIPIUOSI I LR SEIMO NARIUS IR PROŠAU PRADĖTI TYRIMĄ DĖL IŠKRYPĖLIO-ŽUDIKO ALGIRDO KATKAUS VEIKLOS, DĖL ORGANIZUOTO TERORO PRIEŠ MANE IR MANO MAŽAMEČIUS VAIKUS, DĖL PROKURORO T. BIRŠTONO IR SAUGUMIEČIO V. POCIŪNO NUŽUDYMŲ.
ARBA www.crimerangers.ning.com

VLADAS LUKOŠEVIČIUS [email protected]


# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas