Privalomoms gyvūnų mikroschemoms - NE!!!


Parašų: 0


  • Autorius: E. P.
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos seimas, Žemės ūkio ministerija
  • Kategorija: Kita

"Visi Lietuvoje gyvenantys šunys, katės ir šeškai privalės būti paženklinti specialiomis poodinėmis mikroschemomis, jeigu Seimas priims Žemės ūkio ministerijos parengtus Gyvūnų globos, naudojimo ir laikymo įstatymo pakeitimus."
Šiomis dienomis svarstomas tokio įstatymo priėmimas.

Kreipiuosi į visus, laikančius ir mylinčius savo augintinius. Pasirašykit šią peticiją! Juk savaime aišku, kad dauguma žmonių nemokės mokesčių už savo augintinius ir nedės jiems jokių mikroschemų! Jau dabar gatvėse šimtai valkataujančių gyvunėlių. Išėjus šiam įstatymui, jų padaugės trigubai! Ypač tokiais laikas, kai dauguma vos galą su galu suduria. Nejau manote, kad pensininkė bobutė, gaunanti apie 600 Lt ir laikanti dvi kates, išgalės už jas mokėti? Daugybė gyvūnų atsiras gatvėse ar palikti kur miškuose. Tai nėra problemos sprendimas. Tai tik seimo narių bandymas užkrauti dar vienus mokesčius, kad įsimestų dar keletą litų į savo kišenę!

Taip pat iki galo lieka neaišku, ar ši procedūrą nepakenktų gyvūnėliams, jų sveikatai.. O gal po kiek laiko jie pradės ir žmonėms kišti mikroschemas?

Nejau mes norime mokėti betikslius mokesčius už tai, kad laikome nekaltą mažą padarėlį? Nejau norime rizikuoti jo sveikata? Ar norime, kad dalis gyventojų atsikratytų savo augintiniais, nes neišgali mokėti papildomą mokestį už juos?! Manau, kad ne.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
7 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas