mes turim turėti teisę pasirinkti alternatyvią mediciną, maistą


Parašų: 0



persiunčiu peticiją, po kuria pasirašinėja visos Europos Sąjungos piliečiai.

Tai peticija, prieš įstatymą, kuris turi įsigalioti nuo kitų metų. Gruodžio mėnesį iniciatyvinė grupė *JOINING HANDS IN HEALTH* žada pateikti peticiją ES vyriausybei.

Kas tai per peticija ir prieš kokį įstatymą nukreipta?

Ji nukreipta prieš įstatyma, kuriuo žadama suvaržyti žmogaus teisę rinktis gydymosi būdą - ar gydytis pas oficialios medicinos atstovus, ar pas natūralios medicinos atstovus, naturopatus ir homeopatus. Isigaliojus įstatymui bus uždarytos ntųralios medicinos klinikos ir privatūs gydytojų kabinetai, bus uždraustas Ajurvedos, Kinų, Himalajų ir kitų tradicinių, tūkstantmečiais išbandytų ir save pateisinusių medicininių sistemų bei žinių skleidimas, apribotas maisto papildų, mineralų, vaistažolių pardavimas. ES vyriausybė, prisidengdama noru apsaugoti vartotojus, spręs net kokį maistą mes galime valgyti, o kokį ne. Ji nori atimti teisę ir iš tėvų spręsti, kaip geriau maitinti ar gydyti jų vaikus... ES iš mūsų nori padaryti paklusnią bejėgę masę, priklausomą nuo sintetinių vaistų. Tai visiškai prieštarauja Hipokrato taisyklei, kad maistas turi būti vaistas, o vaistas - maistas.

Kviečiu visus pareikšti savo valią ir nelikti abejingais, nes nuo jūsų priklauso jūsų ir jūsų vaikų bei anūkų likimai ir sveikata.



Pasirasyti reikia nuorodos puslapio apacioje arba psl virsuje desineje paspaudus oranzini mygtuka "SIGN PETITION NOW"


http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

Gali buti bokuojama peticija, nes tai daroma EU slaptai, todel prasau praneskite savo draugams ir pazystamiems, kad butu stabdoma pargrindine zmogaus teise - rinktis laisvai

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas