Bauda vietoj įspėjimo už greičio viršijimą


Parašų: 0


  • Autorius: Aurimas Stulpinas
  • Adresuota: Susisiekimo ministerija
  • Kategorija: Kita

Valstybės biudžetas kiauras, daugybė negerovių versle ir šešėliuose, vieni kitus dangsto, o kenčia pensininkai ir tik sąžiningai užsidirbantys žmonės. Turiu labai konkretų pasiūlymą, kuris į biudžetą per metus atneštų milijardą litų. Pradžioj padenkime užsienio skolą, po to - vidaus skolas, ir visi gaus tai, ko nusipelnė.
Prašau Seimo komitetus apsvarstyti mano siūlymą: pakeisti LR ATPK 124 straipsnio dalį "Nustatyto greičio viršijimas iki 10 kilometrų per valandą – užtraukia įspėjimą vairuotojams" į "Nustatyto greičio viršijimas iki 10 kilometrų per valandą –
tris registruotus kartus užtraukia įspėjimą vairuotojams, kiekvienas vėlesnis viršijimas iki 10 kilometrų per valandą - bauda dvidešimt litų".
Prašau atsakingas institucijas investuoti į greičio matuoklių priežiūrą ir kompiuterinį duomenų bazių palaikymą, kad būtų pasiruošta masiniam pažeidimų registravimui. Realybė tokia, kad dauguma vairuotojų pastoviai viršija leidžiamą greitį. T.y. tokie vairuotojai yra pastovus valstybės biudžeto pildymo šaltinis.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas