"Pasirašyk už Wok&Roll"


Parašų: 0


  • Autorius: Raimonda Menkevice
  • Adresuota: birutes g. Zveryno pesciuju tiltas
  • Kategorija: Kita

„Wok‘N‘Roll“ inciatyva stabdoma net neįsibėgėjus

Vilniaus savivaldybei šiemet paskelbus konkursą įrengti kavinei aikštelėje, esančioje Vingio parko prieigose, šalia Žvėryno pėsčiųjų tilto, jį laimėjo iniciatyva „Wok‘N‘Roll“. Visas gana sudėtingas konkurso sąlygas išpildę bei reikalingus leidimus (kas turi kažką bendra su viešuoju maitinimu, žino, kad tai nėra lengva) gavę geros nuotaikos azijietiško maisto ant ratų idėjos šeimininkai pirmuosius svečius priėmė birželio viduryje.

Deja, Žvėryno bendruomenė naujakurius sutinka nesvetingai ir turi oficialių priekaištų kavinės veiklai. Jei neigiama keliasdešimties žmonių nuomonė pasieks tikslą, „Wok‘N‘Roll“ bus priversti užsidaryti net neįsibėgėjus pirmajam veiklos sezonui.

„Wok‘N‘Roll“ save regi ne tik kaip maitinimo įstaigą, bet kaip socialinį projektą. Čia ypač laukiamos šeimos su mažais vaikais, galinčios ne tik užkąsti čia pat ruošiamo sveiko ir lengvo maisto, bet ir praleisti visą dieną. Džiaugtis vasara lauko kavinėje mamoms paprasčiau, nei dideliame ir klaidžiame Vingio parke; „Wok‘N‘Roll“ parūpino ne tik kėdžių ar sėdmaišių, bet ir hamakų (beje, net šie užkliuvo kaip nelegaliai prie medžių pritvirtinti), smėlio dėžę, spalvotų kreidučių ir kitų smulkmenų.

Naujoje vietoje kaip namuose greitai pasijuto ne vienas įprastai dienas ir vakarus Vilniaus centre leidžiantis miestietis. Gamta – čia pat, draugai – šalia, nuotaiką kelia ir iš plokštelių sklindanti muzika. Aikštelėje prie tilto telpa ir lindyhop šokėjai, ir dviratininkai, ir kiti laisvalaikį mėgstantys leisti aktyviai. Ar pasyviai... Kavinė dirba iki vidurnakčio, tad pokalbiams laiko tikrai pakanka.

Seminarai, užsiėmimai, pokalbiai, žaidimai, šokiai – „Wok‘N‘Roll“ atviri visoms draugiškoms iniciatyvoms ir taikiems laisvalaikio leidimo būdams. Lygiai taip pat čia laukiami ir Žvėryno bendruomenės atstovai. Juk nuoskaudas ar pasiūlymus visada patogiau išsakyti, o ir išspręsti, į akis, o ne per valdžios institucijas. Juolab kad, vertėtų priminti dar kartą, kavinės šalia Vingio parko norėjo pati Savivaldybė...

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
7 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
8 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
9 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
10 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
11 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
12 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
13 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
14 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
15 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
16 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas