Prieš universitetų sujungimą (arba prieš vienintelį - Kauno universtitetą)


Parašų: 0


  • Autorius: Studente
  • Adresuota: LR Švietimo ir mokslo ministerija
  • Kategorija: Kita

Prieš universitetų sujungimą (arba prieš vienintelį - Kauno universtitetą ).
Kolegos studentai (ės),
manau pritarsite mano nuomonei, kad negalima jungti tokių skirtingų universitetų (KTU, LKKA, LSMU. VUKHF, VDA, VDU..), juk jie skiriasi ne tik savo specialybėmis, bet ir išskirtine vidine struktūra... Pagalvokime, kaip pasikeistų mūsų studijavimas, jei būtų sukurtas universitetas "gigantas" (tokiame mieste jis tikrai taip ir atrodytų). Kiekvienas universitetas (ar filialas) prarastų bet kokį savo autonomiškumą, keistųsi universitetų reguliaminai, be abejonės ir studijų kainos ( nes juk ir dabar jos yra skirtingos) ir t.t... Be to manau, daugelis iš mūsų įstoję į KTU, LKKA ar kt. universitetą norėtumėte jį ir baigti, stojote greičiausia irgi ne vien dėl specialybės (nes juk ta pati specialybė yra keliuose universitetuose), bet galbūt ir dėl konkretaus universiteto siūlomų galimybių.. Pliusų šiame projekte galbūt irgi yra, bet jie matyt jau ne eiliniam studentui...Viso to nauda matyt čia užslėpta kažkur kitur bei kažkam kitam..
Taigi, aš prieš šį jungimą, prieš tai, kad būtų pažeidžiamos studentų ir būsimų studentų teisės rinktis ne iš vieno varianto (Kauno universiteto)


P.S. Šios genialios idėjos autoriams siūlau taip pat vieną planą : sujunkite visas ministerijas.. pasakysit nelogikška?..o kodėl gi ne , čia tiek pat logikos kiek ir Jūsų gerbiamieji - jungimo plane..

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas