LIETUVOS FUTBOLO GELBĖJIMO AKCIJA


Parašų: 0


  • Autorius: VAFF
  • Adresuota: Liutauras Varanavičius
  • Kategorija: Sportas

LIETUVOS FUTBOLO GELBĖJIMO AKCIJA

Ne kartą šalies futbolo mylėtojai buvo kviečiami į Lietuvos futbolo rinktinės pergalės traukinį. Tačiau šiandien tas traukinys labiau asocijuojasi su pažeminimu ir gėda. Kiek dar laiko futbolo gerbėjams teks kęsti patyčias?

Dabar tikrai jau užteks! Futbolo mylėtojų iniciatyvinė grupė „Permainų traukinys“ pradeda veiklą. Būtent dabar visi futbolo mylėtojai privalo vienytis ir garsiai pasakyti savo nuomonę apie Lietuvos futbolo federacijos Prezidento Liutauro Varanavičiaus veiklą. Mes manome, kad Liutauras Varanavičius privalo prisiimti asmeninę atsakomybę tiek už prastus Lietuvos futbolo rinktinės rezultatus, tiek už futbolo griovimą daugiau nei dešimt metų.

Kiekvienas iš mūsų savo parašu gali išreikšti nepasitikėjimą Liutauru Varanavičiumi. Tik būdami vieningi, galime pasiekti maksimumą – skaidrią ir sąžiningą Lietuvos futbolo federacijos veiklą. Visų jūsų nuomonė bus išsakyta ir kitaip pagarsinta. Parašai bus įteikti asmeniškai Lietuvos futbolo federacijos vadovui Liutaurui Varanavičiui ir atsakingiems pareigūnams UEFA.

„Permainų traukinys“ - tai Lietuvos futbolo gelbėjimo akcija! Būk aktyvus ir prisidėk prie kilnaus tikslo!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas