Dėl daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų


Parašų: 0


  • Autorius: Jūratė Devėnienė
  • Adresuota: Šiaulių miesto savivaldybės tarybai
  • Kategorija: Kita

Dėl Šiaulių miesto savivaldybės tarybos 2012-02-23 sprendimo „Dėl daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų nustatymo ir jų taikymo taisyklių patvirtinimo“ priėmimo atidėjimo

Šiaulių miesto savivaldybės tarybos sprendimo „Dėl daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų nustatymo ir jų taikymo taisyklių patvirtinimo“ projektas nėra tinkamai parengtas, prieštarauja šilumos vartotojų interesams.


Remdamiesi tuo, kas aukščiau išdėstyta, prašome:
1. Atidėti sprendimo „Dėl daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų nustatymo ir jų taikymo taisyklių patvirtinimo“ priėmimą iki administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta naujos sudėties darbo grupė parengs išvadas bei pasiūlymus dėl paminėto sprendimo.
2. Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriui daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų paskaičiavimui bei daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų priežiūros (eksploatavimo) maksimalių tarifų taikymo ir peržiūrėjimo bei atsiskaitymo už šių sistemų priežiūros paslaugas taisyklių parengimui sudaryti naujos sudėties darbo grupę, į kurią būtų įtraukti ir šilumos vartotojai bei jų atstovai.