Grąžinkit komentatorius


Parašų: 0


  • Autorius: mast3r ir Goalinho
  • Adresuota: Haxball.lt administracija (Kristijonas)
  • Kategorija: Kita

[img=]http://www.haxball.com/images/haxball_big.png[/img]

Kaip žinia, Lietuvos HB lygis nėra itin aukštas ir ypač pastaruoju metu tikrai nedaug kažkokių pasikeitimų ar panašiai, todėl bendruomenė turėtų būt pakankamai supratinga.

Kadangi Kristijonui teko sėkmė turėt vienintelį Lietuvos HB bendruomenės puslapį (Haxball.lt), jo iniciatyva rengiamos įvairių turnyrų transliacijos yra vienas iš dalykų, leidžiančių bendruomenei gyvuot. Pirmąsias transliacijas galėjote matyti Gyčio dėka, vėliau transliavau ir aš (mast3r), visgi dabar neturiu tam techninių galimybių darbo dienomis. Tuo pačiu ir esu komentavęs rungtynių, tiek su Goalinho, tiek su kitais Lithax nariais.

Vėliau šiek tiek transliavo ir kiti. Paskutiniu metu tai bandė daryti Ronney (Fenso). Berods tada dar kartą komentavome ir šiek tiek per daug įsijautėm juokaudami, bet daugeliui tai visai patiko, nors, kaip vėliau pasirodė, gal ir užgavom Kristijoną. Vėliau Rooney dar transliavo, bet dėl Krisčio grasinimų jis neleido mums komentuoti.

Dabar jau kelerias rungtynes transliuoja Basta, tikriausiai darys tai dar kurį laiką. Visgi Kristijono nurodymai jam - neleisti mums komentuoti. Kirstijonas dabar atsako taip: "nepatinkat man jus kaip zmones". Tačiau "komentatorių" yra ir šiose transliacijose.

Taigi, pastaruoju metu transliacijų komentavimo, jei jį išvis galima tokiu pavadint, lygis yra žemiau kritinės ribos. Vienose rungtynėse girdėjome kas antrą žodį keiksmus, kitose daugmaž tą patį pašalinio žmogaus blevyzgojimą "kas čia vyks, kas čia nevyks, greičiau jau vyktų", "reik muzikytės, nėr muzikytės", "kas čia bus, nieko nebus", "nu nu nu, kas čia bus" "prasydeda šūdo malimas", "aš nichuja nemoku komentuot, oi atsiprašau už keiksmažodžius". Kaip tai malonu girdėti žiūrovams, jeigu kas iš ties nori normaliai stebėti rungtynes?

Taigi, aš (mast3r) ir Goalinho, gana žinomi HB žaidėjai ir vieninteliai tikri Lietuvos HB komentatoriai, kurie gali leistis tokiais sau vadintis, norime tiesiog profesionaliai, bet kartu paprastai ir šmaikščiai pakomentuoti varžybas.

Kadangi, kaip Kristijonas pats sakė, "turiu galios ir ja naudojuosi", čia jau patys nieko negalime padaryti. Visgi, manau, net ir kietos Puntuko akmens širdies Kristijonas negalėtų nepaisyti žaidėjų valios, išreikštos vieningai.

Todėl dabar ir prašom jūsų palaikymo, tai galite padaryti šioje peticijoje.

[i]Jūsų komentatoriai.[/i]