Sugadintoms šventėms ne


Parašų: 18


  • Autorius: Marius P.
  • Adresuota: Prekybos tinklų ponams
  • Kategorija: Kita

Prekybos tinklų ponams

Tikriausiai jau visi žino, kad Lietuvoje Kalėdos prasideda lapkričio 2 dieną. Ir nesvarbu, kad nespėjo užgesti žvakutės įžiebtos už artimuosius, nenudžiūvo ašara riedanti per skruostą, neatlėgo širdį veriantis skausmas, o jau didžiuosiuose prekybos tinkluose pradeda skambėti kalėdinės giesmės, pardavėjai dirbtinomis šypsenomis pasitikinėja pirkėjus, prekystaliai nukloti kalėdiniais žaisliukais ir girliandomis. Argi visa tai neatrodo juokingai?
Iki didžiųjų švenčių du mėnesiai, tai kokios dar giesmės, kokie blizgučiai ir aplamai kas čia vyksta? Čia šventė mums ar prekybos tinklų ponams?
Aš esu pasipiktinęs, dėl „ ryškiai“ per anksti švenčiamomis Kalėdomis, nes atėjus tikrajai dienai nebelieka to kalėdinio stebuklo ir šventės jau būna sugadintos. Per tuos du mėnesius skambančios giesmės ir blizgantys žaisliukai praranda tikrąją savo vertę. Šv. Kūčios tampa eiline vakariene, o Šv. Kalėdos – eilinis laiko praleidimas draugų rate. O kur šventė, kur stebuklas? Deja, bet neliko nieko.
Mieli tautiečiai kviečiu prisidėti prie šios peticijos ir išreikšti savo nuomonę. Neleiskime pinigų ištroškusiems ponams gadinti gražiausią ir spalvingiausią, kupiną paslapčių, žavesio, svajonių šventę. Kartu reikalaukime, kad visi Kalėdiniai blizgučiai ir giesmės giedamos būtų bent jau nuo gruodžio mėnesio, tada ir šventės įgaus savo žavesio ir mes nespėsime pavargti nuo dovanų pirkimo manijos ištiktų žmonių.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas