NE - E.Estrelos rezoliucijai „Seksualinė ir reprodukcinė sveikata bei teisės“


Parašų: 7


  • Autorius: Rimas Bandžiukas
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Prezidentei, Lietuvos Respublikos seimui
  • Kategorija: Švietimas

Europarlamentarai Justas Vincas Paleckis, Vilija Blinkevičiūtė ir Leonidas Donskis pritarė portugalės socialistės europarlamentarės Eiditos Estrelos iškrypėliškai rezoliucijai „Seksualinė ir reprodukcinė sveikata bei teisės“, kurioje vaikai iki 4 metų informuojami, koks džiaugsmas yra liesti savo lyties organus.
E.Estrelos rezoliucijoje teigiama, kad masturbacija ankstyvoje kūdikystėje prisideda prie lytinio švietimo. Teigiama, kad vaikai iki 6 metų jau turi žinoti apie intymius santykius tarp tos pačios lyties. Iki 9 metų jau turi gauti informacijos apie kontracepcijos metodus. Iki 12 metų vaikai jau turi žinoti, kaip efektyviai naudotis prezervatyvais ir kontraceptikais. Be to, vaikui turi būti pateikta informacija apie lytinę orientaciją bei skirtumai tarp lytinės tapatybės ir biologinės lyties. O iki 15 metų paaugliams jau turi būti pateikta informacija apie vaisingumo pokyčius. Pasirodo, kad natūraliu europiečio vaisingumo pokyčiu laikoma surogatinė motinystė, reprodukcija taikant medicinos pagalbą ir kūdikių genetinis „dizainas“. Kai tėvystei ar motinystei pasirenkamos genetiškai tinkamiausio partnerio lytinės ląstelės.
Ir kvailam manau aišku kur link veda tokios taip vadinamos rezoliucijos tai yra tikrų tikriausias žmonijos genocidas. PASIRAŠYK, JEI NENORI, JOG TAVO VAIKAI TAPTU IŠKRYPĖLIŠKU ES PRODUKTU !!!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas