Nežlugdykite "Tauros lofto"


Parašų: 0


  • Autorius: Geranoriškai nusteikę lankytojai
  • Adresuota: Panevėžio miesto savivaldybės tarybai ir komitetams
  • Kategorija: Kita

Neleiskime "Tauros loftui" žlugti!:
Mes, žemiau pasirašiusieji koncertų ir pozityvios vietos “Tauros loftas” gerbėjai, esame susirūpinę dėl tolimesnio šios vietos likimo. Internete sužinojome, kad Panevėžio miesto taryba artimiausiu metu planuoja smarkiai (iki 22 val.) sutrumpinti “Tauros lofto” prekybos alkoholiu laiką. Šiam klubui, kuris tik prieš gerus metus pradėjo savo kultūrinę - pramoginę veiklą, tai žiaurus kirtis reiškiantis tik vieną - užsidarymą. Nors “Tauros loftas” dirba tik ketvirtadieniais, penktadieniais bei šeštadieniais, tačiau tai ypatinga vieta, kuri jau spėjo į mūsų visų gyvenimą įnešti naujų gaivių vėjų.
„Tauros loftas“ tampa tikrai išskirtine erdve, kurioje smagu gerai leisti laiką. Tai ne tik ketvirtadieniai karaokės vakarai, penktadieniai, skirti ramiam pasižmonėjimui bei šeštadieniniai dainuojamosios poezijos, džiazo bei gyvos muzikos vakarai, bet ir dokumentinių filmų premjeros bei pirmą sykį mūsų miesto istorijoje surengtas atviras Panevėžio miesto stalo futbolo turnyras.
Taigi, mes tiesiog privalome išsakyti savo nusivylimą bei pasipiktinimą, kad taip nepagrįstai žlugdoma viena (o galbūt ir vienintelė) mūsų mėgstamiausių Panevėžio pramoginio - kultūrinio gyvenimo vietų.
Šiais metais, kuomet Panevėžys gali didžiuotis kultūros sostinės vardu, „Tauros loftas“ kolektyvas taip pat suplanavo puikių renginių, kurie nustebintų ne vieną ir parodytų kaip išradingai, įdomiai, o kartu jaukiai ir kultūringai panevėžiečiai ir miesto svečiai gali leisti savaitgalio vakarus.

Todėl prašome tiek gyventojų, tiek miesto Tarybos narių atsižvelgti į klubo „Tauros loftas” pastangas mažinant triukšmą (atliktas garsą izoliuosiantis pastato remontas):

- neriboti alkoholio prekybos bei darbo laiko;

- neatimti darbo vietų ir neskatinti emigruoti iš Lietuvos aktyvių, energingų ir darbščių klubo darbuotojų;

- neatimti iš mūsų valstybės taip reikalingų biudžeto įplaukų iš alaus klubas „Tauros loftas” pajamų mokesčio;

- neatimti galimybės iš mūsų susirinkti koncertų vietoje „Tauros loftas” ir mėgautis gera muzika, koncertais, filmais, diskusijomis, stalo futbolo žaidimu.
- nežlugdyti kultūrinio gyvenimo Panevėžyje.
[/url]www.facebook.com/TaurosLoftas