Automobilių apmokestinimui NE


Parašų: 1



Gyvename su politikais, kurie išranda mokesčius iš neiškur, ir taip pat „niekur“ šitie mokesčiai ir dingsta.

Pensininkams grazinti skola reikia 10 % nuo Valstybės biudžeto, tai tas pats, kas eiliniam piliečiui gaunančiam 3000 litų paimti ir išleisti labdarai 10 lt.
Antra, kodėl iš nuskurusiu žmonių nutariama nulupti dar ir mokestį už automobilį (kurio vertė ir taip daugumos atviejų neviršija keleto tukstančių), kai eilinis Lietuvos pilietis gauna į rankas 1100 lt algos, didžiają dalį turi padovanoti Lesto, Energijai, tai dar irpolitikams susimesti, kad skolą gražintų. Kodel valdinikai neatsižvelge, kad dar negrįžo į Lietuvą ekonominis stabilumas, pasididino sau vidutiniskai kiekvienam alga po 2000 lt, vien tik 150 valdyninkų išeikvos per 3,6 mln.Lt per metus, o tų, kuriems algos buvo padidintos yra žymiai daugiau negu 150, nors prieš tai jų algos buvo ko ne trys kartus didesnės nei vydutinio Lituvos piliečio, ir skurdo ribos jie negalėjo užuosti.
AŠ prieš automobilių apmokestinimą, politikai per daug reikalauja iš transporto sektoriaus.
Taip pat palaikome siulymą apmokestinti nesveiką maistą. Nes neturėdami išsivytusios sporto industrijos, valgydami kokį papuola maistą piliečiai trūmpina savo givenimus, taip pat vaikai kuriems leidžiama pirkti energetinius gėrimus – apie kokia sveiką visuomenę gali but kalba.