Nepritariu V. Baumilos ir M. Linkytės pasirodyme prieš juos išrinkusių žiūrovų valią propaguojamam homoseksualumui


Parašų: 14


  • Autorius: M. Parčiauskas
  • Adresuota: Vaidas Baumila ir Monika Linkytė
  • Kategorija: Kita

Atlikėjai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė Lietuvos televizijos žiūrovų ir specialiai tam sudarytos vertinimo komisijos su daina „This Time“ buvo išrinkti atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Jie šiam konkursui išrinkti dėl gebėjimo profesionaliai dainuoti, laisvai elgtis scenoje ir savo patrauklaus sceninio įvaizdžio.

Tačiau atlikėjai sumanė savo pasirodymą paversti homoseksualumo propagavimo kampanija, nors nieko panašaus nedeklaravo vykstant balsavimui. Atlikėjai savo idėją atskleidė tik jau po išrinkimo sukurtame dainos „This Time“ vaizdo klipe, kurioje tarp kitų porų bučiuojasi ir du vyrai. Vėliau šią kampaniją pratęsė pasirodymas konkurso pusfinalyje, kurio metu pasibučiavo ne tik V. Baumila ir M. Linkytė, kaip buvo planuota anksčiau, bet ir jiems pritariantys vokalistai - du vyrai ir dvi moterys.

Pasirašydami šią peticiją, išreiškiame savo nepritarimą nesąžiningam už juos balsavusių žiūrovų atžvilgiu Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės elgesiui ir prisidedame prie manančių, jog tokia idėja turėjo būti išsakyta dar vykstant balsavimui, kad ją būtų įvertinę televizijos žiūrovai. Suprantame, kad tokiu atveju atlikėjai tikrai nebūtų buvę išrinkti, todėl manome, kad jie netinkamai reprezentuoja už juos balsavusius televizijos žiūrovus, kurie balsuodami nežinojo, jog pasirodymas bus paverstas jų moraliniams įsitikinimams prieštaraujančia kampanija.

Viešai Lietuvai dainų konkurse atstovaujantys asmenys turėtų susilaikyti nuo savo asmeninių idėjų, prieštaraujančių balsavusių piliečių valiai, sklaidos, nebent apie tai būtų buvę pranešta dar vykstant balsavimui.

Monika ir Vaidai, elgiatės nesąžiningai ir netinkamai, todėl reikalaujame atsiprašyti jus rinkusių žiūrovų už nepagarbą jiems ir jų moraliniams įsitikinimams bei skleidžiamą apgaulingą Lietuvos piliečių nuomonės vaizdą tarptautiniame konkurse.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas