Sodininkų g. kelio Pikeliškėse kelio remontas - asfaltavimas


Parašų: 78


  • Autorius: Rolandas
  • Adresuota: Vilniaus raj. Riešės sen.
  • Kategorija: Kita

Mes, Vilniaus rajono kaimų: Petručiai,, Miškiniai, Purnuškės, Vabališkės, Šarkiūnai, Tarpučiai , bei sodo bendrijų: Pikeliškių Versmė, Šermukšnis, Gilė, Magnolija, Rasa gyventojai bei bendrijų nariai , labai prašome Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Riešės seniūnijos sutvarkyti ( išasfaltuoti) kelio ruožą nuo Petručių iki Purnuškių kaimo - Sodininkų g.. Kelio numeriai : VL8205, VL8286, VL8287, VL8285 bei VL8284 .

Nors prieš keletą metų buvo atlikti Sodininkų gatvės žvyravimo darbai, šiuo metu Sodininkų gatvės būklė yra tragiška. Sodininkų gatvės greideriavimas atliekamas labai retai ir nekokybiškai, dažniausiai vasarą, ir tai pagerina minėtų kelio ruožų kokybę labai trumpam laikui.

Atkreiptinas dėmesys, kad dėl tokios blogos Sodininkų gatvės būklės visi Bendruomenės nariai susiduria su didžiule, susisiekimo problema. Tokiu keliu nesiryžtama, dėl dažnų transporto priemonių gedymų, paleisti viešąjį transportą. Daugumai Bendruomenės narių nuo namų iki artimiausios autobuso stotelės apie 3 km ar net daugiau.

Pažymėtina, kad tarp Bendruomenės gyventojų yra didelis skaičius jaunų šeimų, auginančių iki mokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus. Be to, tokių šeimų su kiekvienais metais vis daugėja. Dėl blogo susisiekimo mokyklinio amžiaus vaikai negali savarankiškai grįžti po mokyklos namo.

Kita problema – tai dažnas automobilių gedimas, dėl kurio aplinkinių mokyklų autobusiukai neveža vaikų iki namų.

Labai prašome visų aktyvumo, nes tik visų mūsų bendromis jėgomis galime turėti gerą kelią iki namų.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2019-03-06 / 09:46
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas