Milijonas grąžintų rinkėjo pažymėjimų


Parašų: 0


  • Autorius: Pilietinis judėjimas
  • Adresuota: LR Vyriausioji rinkimų komisija, LR Seimas
  • Kategorija: Valdžia ir politika

2016 spalio 09 dieną bus organizuojami (įvyks) eiliniai rinkimai į LR Seimą. Mes, LR piliečiai vėl turėsime išreikšti savo valią ir išsirinkti "valdžią", kurį turėtų tarnauti mums bei sudaryti sąlygas mums, LR piliečiams, oriai gyventi savo valstybėje, ją gerbti ir didžiuotis, kad "Lietuviais esame mes gimę".
...Tačiau, jau 26-eri metai, kai mūsų išrinkti Seimo nariai, tarnauja sau (bei juos perkančioms struktūroms bei institucijoms), o mes tarnaujame jiems, vykdydami jų neadekvačius sprendimus, nuolat prisitaikydami prie vis didėjančių mokesčių, kainų, iškreiptos švietimo bei sveikatos reformų, diskriminuojančios socialinės, monetarinės, teisės politikos padarinių ir t.t. ir pan. Toks iškreiptas mūsų valstybės valdymo modelis ir jo etapas pagaliau turi baigtis.
Prisiklausėme tuščių pažadų, savo kailiu, kasdien, kiekvienas patiriame kiekvieno iš 141 seimo nario ekonominį, socialinius bei moralinius tautos menkinimo - skurdinimo procesus bei netiesiogines patyčias - žodžių žaismo pavidalu. Visi politikai, kuriuos tiek kartų rinkome, tarsi gyvena savo Lietuvoje, draustiniuose, miškuose, viešbučiuose, ant ežerų krantų. Ši Lietuva egzistuoja tik jiems, palankūs sprendimai, ES finansuojami mln. projektai priimami tik anos Lietuvos atstovams, o mes gyvename "lietuvoje" iš mažosios raidės... Kai kurie iš mūsų, nepanorę gyventi valstybėje, iš mažosios raidės, atrado savo namus ir įleido šaknis, šalyse (iš didžiųjų raidžių), kuriose Valdžios atstovai bei jų priimami sprendimai tarnauja žmonėms ir jų labui.
Esu pilietiškas, tikiu kad ir Jūs esate tokie, todėl per rinkimus privalome išreikšti savo politinę valią. Tiems, kurie nebenori gyventi valstybėje iš mažosios raidės, nebenori ieškoti namų kitur, nebenori tarnauti 141 valdžios atstovui - Seimo nariui, siūlau:
GAUTUS RINKĖJO PAŽYMĖJIMUS, REGISTRUOTŲ AR PAPRASTU PAŠTU, SU ĮTEIKIMO ŽYMA AR BE JOS, PERSIŲSTI ATGAL Į LR VYRIAUSIĄJĄ RINKIMŲ KOMISIJĄ.
TIK TOKIU BŪDŲ, KIEKVIENO IŠ MŪSŲ BALSAS BUS IŠGIRSTAS (vardiniu balsavimu), TIK TAIP, GALBŪT SUGEBĖSIME ĮRODYTI, KAD ATĖJO LAIKAS RADIKALIOMS PERMAINOMS, KAD MŪSŲ VAIKAI AR BENT JAU ANŪKAI TURĖTŲ GALIMYBĘ GYVENTI VALSTYBĖJE IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS...