Dėl revoliucijos eurovizijoje - nebenorime daugiau matyti Nacionalinėje eurovizijos atrankoje Giržado, Zilnio ir Ukuraičio!!!!


Parašų: 31



Kaip ir kiekvienais metais išsirinkome Lietuvos atstovą tarptauriniame konkurse EUROVZIJA. Būtų smagu, jei nebūtų liūdna, o liūdina labiausiai dėl akivaizdžiai matomos korupcijos nacionaliniame kanale.
Visų pirma eilę metų konkursą kuruoja tie patys žmonės, o Lietuva apsiriboja tais pačiais nedžiuginančiais rezultatais. Eurovizijos atrankos komisijoje, turi būti savo srities profesionalai, t. y. žonės kurie supranta, kas yra tikra muzika, o ne kažkokie nusibodę žurnalistai, apžvalgininkai (ką jie bendro turi su muzika???).
Visų antra, kam reikalingas balsavimas telefonu, kuris yra mokamas, nors į žiūrovų balsavimus nėra niekaip atsižvelgiama, jie nieko nelemia, tai yra akivaizdus apgaudinėjimas ir pinigų išviliojimas iš paprastų lietuvos žmonių, vien šiais metais buvo akivaizdžių atvejų, kuomet žiūrovai išrinko pirmose vietose dalyvius, o komisija akivaizdžiai davė paskutines vietas...taigi, vieną kartą apgautas žiūrovas jau nebebalsuos niekada...Pažeidžiate žmogaus teises...
Visų trečia, kam reikalinga užsienio komisija, kuri visuomet tik pritaria lietuvos komisijai, kokia jos esmė (ar lietuvių komisija nori pastiprinimo, nes bijo prisiimti atsakomybę už savo veiksmus? beto akivaizdu, jog kvepia neskaidrumu...)
Ketvirta, kodėl žiūrovai turi klusytis tokios komisijos nekompetentingos nuomonės?
Kodėl ponas Giržadas, per LRT kanalą aiškiai prieš EUROVIZIJOS konkurso finalą apie vieną konkurso dalyvį pasakė, kad jis tikrai nevažiuos, nors iki finalo dar buvo keturios dienos??? Kokį vaidmenį atlieka Giržadas EUROVIZIJOS konkurse? Ar čia yra normalu?
Taigi, jau senų seniausiai visas šitas EUROVIZIJOS cirkas, per LRT kanalą yra galimai neskaidrus, vyksta keisti dalykai ir pagaliau, kiek gi galima matyti tuos pačius veidus atrankoje ir tą patį GIRŽADĄ, nos NIEKADA (išskyrus LT UNITED) Lietuva neišrinko tokio atstovo, dėl kurio nebūtų GĖDA!!!
Skirta LRT

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas