"Lietuvos talentų 2017" dalyvio Jorio Jokubausko sugrąžinimas tiesiai į didįjį finalą


Parašų: 39


  • Autorius: Artūras Šinkevičius
  • Adresuota: "Lietuvos talentai 2017" kūrybinė grupė
  • Kategorija: Kita

Visų pirma - kas gi yra talentas? Paprastai tariant - tai neeiliniai žmogaus (ir ne tik žmogaus) sugebėjimai, kuriais geba pasigirti tik vienetai. Tokių gebėjimų variacija gali būti išties įvairi. Vienas tokių gebėjimų - mokėjimas mintinai atlikti matematinius veiksmus su keliaženkliais skaičiais. Šis gebėjimas yra "įkandamas" tik retam suaugusiam asmeniui, o jei jau kalbama apie septynmetį vaiką - galima drąsiai sakyti, jog tai yra tikras TALENTAS, išugdytas ne per kelerius mėnesius ar net metus.
Tačiau vakar - 2017 m. kovo 12 d. - vakare "Lietuvos talentų 2017" komisija nusprendė, jog minėtasis gebėjimas nevertas didžiosios finalo scenos. Vietoje to, pasak komisijos, finale turėtume stebėti šokius (tiek Joris, tiek šokių grupė "V-team. Megusta" pusfinalyje žiūrovų sprendimu užėmė antrąją bei trečiąją pirmojo trejetuko vietą (tikslūs balsavimo rezultatai paaiškės tik pasibaigus didžiajam "Lietuvos talentų 2017" finalui)). Gebėjimas gerai šokti, gebėjimas gerai dainuoti - tai irgi yra tam tikras gebėjimas, kurį gali išsiugdyti dauguma, turinčių ritmo jausmą ar gerą balsą. Galima būtų sutikti su tuo, jog šokis - tai numeris, savyje turintis (arba galintis turėti) nemažą dalį šou elementų. Tačiau šokėjų ir dainininkų šiais laikais yra daug...
Todėl mes visi, žemiau pasirašiusieji, prašome į didįjį "Lietuvos talentų 2017" finalą sugrąžinti pirmojo pusfinalio dalyvį Jorį Jokubauską, kuris žiūrovams pademonstravo vienetinį TALENTĄ - gebėjimą mintinai atlikti matematinius veiksmus.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas