Lietuviška šeima- vienintelė ir svarbiausia Lietuvių tautos ir Valstybės ląstelė. Kokia šeima - tokia valstybė. Kvietimas Tautai ir Jos Išrinktiesiems LR Seimo nariams, Vyriausybei visomis galiomis išsaugoti senąsias Lietuvių tautos šeimos tradicijas, kuo


Parašų: 8


  • Autorius: Aistis Krivaitis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Seimas, LR Vyriausybei.
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Tvėrėjas - Dievas sutvėrė visą gyvūniją ir žmoniją poriniam gyvenimui, tuo pačiu ir įpareigojo juos gyventi šeimose, daugintis ir gražiai auginti savo pamainą, vertą savęs ir protėvių atminimo. Per ilgus tūkstantmečius mūsų senoji Arijų- Aisčių- Sarmatų - Lietuvių tauta, vienijama ir doroviškai, atjaučiai auklėjama mūsų senojo Krikščioniškojo - dorovinio tikėjimo šventikų - Krivių ir Vaidilučių, ligi pat 6902 (1394 n.e.m) metų išliko galingiausia ir neįveikiama Tauta ir Karalyste, visoje Europoje, demonstravusia dorovingumą, vieningumą ir atjautą ir nenugalimumą. Lietuvos Didžiosios Karalystės kelis šimtus metų nepajėgė įveikti net galingiausia Vokietijos imperijos riterių kariauna, nukariavusi ir užvaldžiusi visą Vakarų Europą, Vatikaną-Šventosios Romos katalikų bažnyčios imperijos imperiją. Garbingoji Lietuvių tauta, gyvendama geografiniame Europos centre, per pastaruosius 600 metų patyrusi eilę baisiausių karų, neišpasakytų žudynių, neišpasakytas - žiauriausias germanų, vakarinių ir rytinių slavų, švedų vergijas, patekusi į pilkosios rasės, parazitiškai įšliaužusios į mūsų kraštą ir Tautą ir nuo tų laikų pradėjusios vykdyti mūsų dorosios lietuvių tautos smegenų - protų naikinimą savo baisiaisiais alkoholio septynerių metų skolon nuodijimu - tyliają vergovę. Per 600 metų SVETIMTAUČIŲ vergvaldžiavimo mūsų Šalyje, šimtus tūkstančių lietuvių žemdirbių pavertė pūstelninkais, alkoholikais, Vergiško sindromo ligonimis. Ir šiandieną mūsų tautoje tęsiasi tas nutautinimo, tautos naikinimo procesas. O su naująja XXI amžiaus Globalizavimo ir pasaulio pilietinimo programomis, ekonominių nepriteklių priemonėmis, bedarbyste ir visų laikų žiauriausia neo- vergove, negailestingiausiu išnaudojimu, pasaulio ELITA ir jos samdiniai - mūsų tautos parsidavėliai- neo- išnaudotojai išvaikė iš Tėvynės milijonus dorų, darbščių, išsimokslinusių ir jaunų tautiečių. Kurie , sėkmingai pakeitę specialybes ir darbus, kilniai gyvena kitose šalyse ir tautose. Liūdniausia, kad jie išsivežė ir šimtus tūkstančių lietuviukų. Lietuvoje beliko gyventi daugumoje tik pagyvenusio amžiaus tautiečiai , jų tėveliai ir seneliai. Ir dar keliolika tūkstančių vienišų motinų , auginančių pusiaunašlaitėlius vaikelius. Jei Prezidento Antano Smetonos laikais buvo atidaryta tūkstančiai mokyklų, o jose buvo apmokyta rašto ir skaitymo, matematikos visa valstietiškoji lietuvių tauta, tai per pastaruosius dešimtį metų Lietuvoje mūsų Vyriausybės uždarė per 1200 mokyklų, sunyko ir net nuo žemėlapių išnyko per tūkstantis kaimų pavadinimų.
Tvėrėjo - Dievo pastangomis sutverti mūsų tautiečiai, sekdami artimiausių gyvulėlių ir paukštelių šeimų kūrimo ir vaikų auginimo , auklėjimo tradicijomis ilgus amžius - tūkstantmečius, dauginos ir augino dorus ir pareigingus lietuviukus. Kiek mūsų kraštas išaugino dorų ir talentingų lietuvių, išgarsinusių mūsų tautą ir kraštą pasaulio platybėse. Ir net dabar, šimtai tūkstančių mūsų šeimų, ekonominių emigrantų- gyvendamos svetimos šalyse ir tautose, užsitarnavo už pareigingumą , darbštumą ir sąžiningumą, susilaukia tik svetimtaučių - darbdavių pagarbos. ir šia peticija norime mūsų Tautos Išrinktiesiems priminti, kad visi tie mūsų gerbiamieji tautiečiai išaugo ir išsimokslino, aukštą kultūrą įgijo - TIK LIETUVIŠKOSE ŠEIMOSE.

Taip pat norime priminti Tautos Išrinktiesiems, PRIVALANTIEMS TARNAUTI LIETUVIŲ TAUTAI, KURIANT JOS LAIMINGĄ GYVENIMĄ, kad mūsų lietuvių tautos nutautinimas, naikinimas, skandinimas skolinamame alkoholyje pradėtas prieš 600 metų YRA TĘSIAMAS LIGI ŠIŲ DIENŲ: dabar , alkoholio gamintojams sukūrus vis naujesnius ir patrauklesnius alkoholio nuodus, mūsų lietuvių tauta dar labiau skandinama alkoholio ir narkotikų cheminiuose preparatuose. Ir nepaisant to, DIDŽIOJI DAUGUMA LIETUVIŠKŲ ŠEIMŲ ilgus šimtmečius išliko patvariomis ir darniomis, jose būdavo ir dabar auginami TIK DORI, PAREIGINTI IR DARBŠTŪS VAIKAI.
Tik po mūsų Laisvės atkūrimo Lietuvoje, kai į kraštą ėmė tiesiog plūsti vakarietiška - amerikietiška paleistuvystė, laisvamaniška antikultūra, šeimos dorovinių tradicijų niekinimas NET VAIKŲ AMŽIUJE, kai užsieniečių versliniknkų nupirktoji mūsų žiniasklaida ėmė padlaižiauti tik užsieniečiams , nebodama, išdavikiškai reklamuodama ne tik alkoholį, bet ir visas Vakarų pasaulio negerybes, paleistuvystę ir nepadorumą, kai buvo specialiai pamirštas ATJAUTA, kai mažamečiams vaikams imta teigti ir įrodinėti apie TEISES, specialiai pamirštant VAIKŲ PAREIGAS TĖVELIAMS IR ŠEIMAI, MOKYKLAI IR VISUOMENEI.Katalikų bažnyčios kunigams, ėmus demonstuoti nekilnų ir nederamą elgesį tikinčiojo jaunimo tarpe, mūsų tautoje
ėmė labai sparčiai griūti DOROSIOS ŠEIMOS PAGRINDAI. Mūsų vaikų lopšeliuose ir darželiuose, pradinėse ir vidurinėse mokyklose mokytojai tapo NEKLAUŽADŲ ĮKAITAIS, PASITYČIOJIMO OBJEKTAIS.
Ir visa tai vyksta dėl per 28 Laisvės metus pasaulio ELITOS sukurtos Tautų išvietinimo ir Valstybių naikinimo - Globalizavimo ir Pasaulinės pilietinės visuomenės proojektų įgyvendinimo, dėl mūsų Išrinktųjų - patriotiškumą praradusių Tautos išdavikų sąžinės praradimo.
Kurioje dar valstybėje rasite tokį Tautos išrinktąjį ir Vaiko teises prižiūrintįjį veikėją, kuris , nebodamas Šeimos interesų, Tautos interesų, ramia galva atimtų- tiesiog išplėštų iš lietuvių šeimos vaiką, lyg jis neturėtų artimųjų giminaičių, jį perduotų NEŽINIA KAM IR NEŽINIA KUR? NENEŠDAMAS JOKIOS PILIETINĖS IR TAUTINĖS, JURIDINĖS ATSAKOMYBĖS UŽ NE VIENO, O 1200 ar net 3600 vaikų KAŽKAM Į SVETIMĄ ŠALĮ PERDAVIMĄ.
Ponai Viktorai Pranckieti, Ramūnai Skarbauski, Rima Baškiene, Eugenijau Jovaiša, policininke- Premjere Sauliau Skverneli, ar Jūsų ligi šiol nesuvokiate, kad Jums ir tik Jums krinta didžiausioji atsakomybė už Lietuvių tautos - svarbiausių ląstelių - lietuviškų šeimų naikinimą, atėminėjant iš jų BRANGIAUSIUS IR NEPAKARTOJAMUS VAIKUS - LIETUVIUKUS. Tauta naikinama kasdieną ir kas minutę, kas sekundę, o Jums nė motais? Juk pasaulio ELITA JAU SUPLANAVO MŪSŲ LIETUVIŲ TAUTOS VISIŠKĄ SUNAIKINIMĄ - 2030-2050 METAIS.
Mes - senųjų Aisčių - Baltų tautiško tikėjimo Čikagos lietuvių bendrijos nariai, ir visame pasaulyje gyventieji lietuviai, reikalaujame Lietuvos Respublikos Seimo, Vyriausybės Vadovų, visų Seimo ir Vyriausybės narių, kuo greičiau atšaukti tą nevykusį neseniai paskelbtą ir pradėtą žiauriausiomis priemonėmis įgyvnedinti, Šakalienės parengtą Vaikų gynimo įstatymą. Tautos šeimos negali toliau kęsti tokias žiaurias patyčias ir vaikų grobimus, išgabenimus į nežinomybę, patirti baimę dėl tiesiog nesuvokiamų Įstatymų, griaunančių Lietuvių tautą, jos svarbiausią ląstelę - ŠEIMĄ. Mes reikalaujame, kad Lietuvos Respublkos Premjeras Saulius Skvernelis pagaliau praneštų Lietuvos žmonėms ir Lietuvos Premijos laureatei vienuolei Nijolei Sadūnaitei, kur yra Garliavos mergaitė- LIETUVAITĖ, kad įtikinančiais dokumentais ir faktais praneštų , AR MERGAITĖ GYVA?