Už Stasio Jakeliūno atsistatydinimą ar atleidimą balsuojant Seime dėl nepasitikėjimo


Parašų: 0



Visus Lietuvos piliečius kviečiu pasirašyti už tai, kad su sveiku protu susipykęs ponas Stasys Jakeliūnas pasitrauktų iš esamų pareigų NEDELSIANT.
Reikalaujame, kad nustotų kenkti Lietuvos ekonomikai, progresui ir įvaizdžiui būdamas Biudžeto ir finansų komiteto pirmininku ir atsistatydintų. Opoziciją kviečiame susivienyti ir skelbti NEPASITIKĖJIMĄ.
Veikla kuria jis šiuo metu aktyviai užsiima yra paremta populizmu, nekompetencija, pykčiu ir melu, principe "skaldyk ir valdyk". Pasėkmės jaučiamos jau dabar - skandinavų bankai kelia paskolų maržas, galima tik numanyti, jei jų įvaizdžiui Lietuvoje nebūtų kenkiama, šie sprendimai būtų atidėti. Šiuo metu esamos valdžios "torpeda" S.Jakeliūnas akivaizdžiai bando juos "išvaryti".
Taip pat, potencialūs Finansų technologijos investuotojai į Lietuvą, stebi skandalus kuriuos inicijuoja p. Jakeliūnas ir visomis išgalėmis trūkdo priimti svarbius struktūrinius sprendimus seime, teikiamus Lietuvos banko, taip sudarydamas aiškią poziciją - investuotojų nereikia - jie yra atbaidomi.

Žala Lietuvos biudžetui, lietuvos žmonių kišenei, už tokio neadekvataus politiko veiksmus yra milžiniška.
Tai yra šiuo metu viena esminių problemų Lietuvos finansų ir bankų sektoriuje.

Žmonės turintys sveiką nuovoką supranta, kad sprendimai yra susiję su artėjančiais prezidento rinkimais, norint bet kokią kainą sukompromituoti visus S.Skvernelio oponentus.