DĖL PAINIAVOS ATŠAUKIMO „PEDAGOGINIO“ TRANSPORTO ŽIEDE


Parašų: 22


  • Autorius: Vairuotojų Teisių Asociacija
  • Adresuota: Vilniaus m. savivaldybė
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Vairuotojų Teisių Asociacija jau gavo dešimtį kreipimųsi dėl Vilniaus miesto transporto žiedo ties Moksleivių rūmais ir Lietuvos edukologijos universiteto (Pedagoginio universiteto). Vilniaus miesto savivaldybei gavus skaičiavimus ir transporto srautų modeliavimus iš VGTU ekspertų, transporto žiede atsirado šios transformacijos (iš trijų juostų tapo dvi, metalų daužančių automobilių ratus, kreivų žymėjimo juostų, greitį ribojančių kalnelių, ženklų sistema). Be to, yra tikrai žinoma, jog šis, mūsų nuomone, absurdiškas sprendimas bus perkeliamas į kitus transporto žiedus.
Reikalaujame, kad miesto savivaldybė pateiktų visuomenei išaiškinimą, skaičius ir transporto modeliavimo sprendinius, kurias remiantis buvo priimtas sprendimas rekonstruoti šį transporto mazgą.
Reikalaujame sukurti darbo grupę, kuri kompetentingai ir viešai turės Vilniaus visuomenei pateikti sprendinius dėl kitų transporto mazgų rekonstrukcijų ir išgirsti vairuotojų nuomonę.
Diskusijų metu, išsiaiškinus argumentus, jog eksperimentas nepasiteisino ir neatitinka vairuotojų lūkesčių ( sumažinti spūstis, taupyti laiką ir kurą ) – jį atšaukti.


# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2019-06-28 / 20:31
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama
2019-06-28 / 20:19
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama
2019-06-27 / 21:12
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas