„Laisvės kainai“ - ne


Parašų: 12


  • Autorius: Marius Sukesian
  • Adresuota: Viešoji įstaiga "LIETUVOS NACIONALINIS RADIJAS IR TELEVIZIJA"
  • Kategorija: Kita

Mes, Lietuvos elitas ir intelektualinis tautos žiedas, esame šokiruoti VšĮ Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija (toliau – LRT) rodomo serialo „Laisvės kaina“ kokybės. Mes buvome pasirengę atleisti labai kvestionuotiną istorinę autentiką kadre, mes ignoravome Lietuvos kine ir televizijoje įsigalėjusią teatralinę vaidybą, tačiau mes negalime kęsti, kai svarbios ir skausmingos Lietuvai ir lietuviams istorinės temos yra vaizduojamos ne pačios aukščiausios kokybės rusiškos muilo operos formatu.

Mes — ne prieš rusiškas muilo operas. Esame už įvairias saviraiškos priemones, tačiau, turėdami patirties su pasaulinio lygio (BBC, AMC ar HBO) serialų kokybe, mes, Lietuvos elitas ir intelektualinis tautos žiedas, su didžiuliu liūdesiu bei apmaudu, esame priversti konstatuoti, jog „Laisvės kaina“ neatitinka net pačių minimaliausių kokybės kriterijų, būdingų kokybiškam vakarietiškam televizijos turiniui. Šį turinį mes, Lietuvos Respublikos mokesčių mokėtojai bei Lietuvos elitas ir intelektualinis tautos žiedas in corpore, esame priversti finansuoti prieš savo valią, net jeigu atsisakome žiūrėti serialo „Laisvės kaina“ transliacijas.

Todėl maloniai p r a š o m e LRT, daugiau neberodyti serialo „Laisvės kaina“, ištrinti jį iš visų archyvų ir nekartoti jo transliacijų. Papildomai būtume laimingi, jeigu žmonės, atsakingi už serialo „Laisvės kaina“ įsigijimą, būtų disciplinuoti ir, pageidautina, atleisti, o taip pat, jei iš minėto serialo kūrėjų UAB „Videometra“ būtų teisėtu būdu išieškotos ir susigrąžintos visos mokesčių mokėtojų lėšos, kurias sumokėjo LRT.

Ačiū ir geros dienos!

Lietuvos elitas beigi intelektualinis tautos žiedas.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2019-09-04 / 18:29
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas