Boikotuokime AB Grigeo produkciją


Parašų: 75


  • Autorius: Gediminas
  • Adresuota: Lietuvos piliečiai
  • Kategorija: Aplinkosauga

Vakar driokstelėjo žinia, kad AB "Grigeo" fabrikas Klaipėdoje daugiau kaip dešimtmeti pogrindiniu vamzdžiu leido į Kuršių marias nevalytą nuotekų vandenį. Spauda cituoja preliminarius pareigūnų vertinimus, kad gamtai padaryta žala siekia 60 mln. eurų. Klaipėdiečių nusiskundimų dėl sklindančios smarvės negirdėjo nei miesto merai Tarasevičius bei Grubliauskas, nei premjerai Butkevičius ir Skvernelis, nei aplinkosaugos pareigūnai, nors klaipėdiečiai nekartą beldėsi į jų duris.

Per tą dešimtmetį AB Grigeo vadovas ir pagrindinis akcininkas Gintaras Pangonis dažnai svečiavosi spaudos puslapiuose, buvo giriamas už vadybinius gebėjimus bei sėkmingą verslo plėtrą, pelnė verslo nominacijos apdovanojimą iš Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičius rankų, bei, kaip skelbta spaudoje, spėjo sukaupti 50 mln. eurų turtą.

Kviečiame boikotuoti AB Grigeo produkciją ir nepirkti "Gritės" prekės ženklu pavadintos produkcijos.

Tokius verslininkus, kurie savo gerovę kuria visuomenės sąskaita, gamtos niokiojimo sąskaita, turi nubausti patys žmonės, visi Lietuvos gyventojai. Nes valdžia, kuri tiek metų nereagavo į klaipėdiečių nusiskundimus vargu ar tinkamai nubaus. Ar žinote, kiek AB Grigeo ir G.Pangonis asmeniškai parėmė ir dar parems reikalingų asmenų? Tikiuosi, kad patys susirasite visažiniame internete, pačiam vardinti baugu, kad ko nors nepraleisti. Dar įsižeis...

Beja, būkite rūpestingi, pirkdami popieriaus ir kartono gaminius. Pasižiūrėkite, kas yra produkto gamintojas. "Gritės" prekės ženklą parduotuvių lentynose netrukus gali pakeisti kiti , lygiai kaip "auksinių šakučių ir šaukštų" pardavėją UAB Nota Bene, pakeitė tų pačių asmenų valdoma UAB ProGearLT.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2020-01-24 / 00:16
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama
2020-01-13 / 07:52
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama
2020-01-10 / 21:09
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama
2020-01-09 / 13:32
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama
2020-01-09 / 12:38
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas