Kas negerai Europos Sąjungoje


Parašų: 21


  • Autorius: Aldona Marija Gedvilienė
  • Adresuota: Prezidentas, Seimas, Vyriausybė
  • Kategorija: Kita

Parašiau laišką Europos Sąjungos Tarybai: gavau tokį atsakymą

Jūs gavote šį pranešimą, nes jūsų el. pašto adresas ir apačioje pateikiamas tekstas buvo pateikti mūsų internetinėje užklausos formoje, prieinamoje visiems viešai.
Dėkojame už jūsų el. laišką. Paprastai atsakome į laiškus maždaug per tris dienas. Atsakyti į sudėtingesnius ar specifinius klausimus gali prireikti daugiau laiko.
Jūsų pasiteiravimo registracinis numeris yra: 101000587995
Jūsų pasiteiravimo, užregistruoto „Europe Direct“ kontaktiniame centre, tekstas yra toks:

Kodėl mes nepatenkinti Europos Sąjunga? aš, paprasta Lietuvos pilietė, atstovaudama tokius pat paprastus Lietuvos žmones, labai noriu pranešti Jums mūsų šiandienos nuotaikas, kurios vyrauja Lietuvoje. gyvenant Europos Sąjungoje -kodėl mes nepatenkiti Europos Sąjungos politika:
1. pasakykite, prašau, ar Europos Sąjungos administracija privalo atsakyti į gaunamus raštus, užklausimus ir kreipimąsi? Kokie atsakymų terminai?
2. kodėl Europos sąjungoje tokia neteisybė: buvo žadėta, kad visoje Europos Sąjungoje bus lygybė ir demokratija, tačiau nieko panašaus nematome – gyvename labai sunkiai, varganai, nes mūsų žmonių atlyginimai maži, pensijos dar mažesnės (Prancūzijoje pensija 1700-1800 eur/ mėn, o Lietuvoje 235-300eur/mėn.).
3. žemdirbių išmokos mažiausios ES, kodėl mes turime kentėti, kai kiti gyvena puikiai?
4. Lietuva, būdama skurdi valstybė, Europos Sąjungai turi mokėti visus mokęsčius vienodai su stipriomis valstybėmis, ar tai teisinga? Siūlome tol kol susilyginsime su stipriomis valstybėmis ekonomiškai, neturėtumėm mokėti jokių mokęsčių. Mažinti išmokas – taip pat labai neteisinga, nors tol, kol tapsime lygiavertės su kitomis valstybėmis.
5. Lietuva turi būti atleista nuo bet kokių karinių mokęsčių, nes mes esame visos Europos Sąjungos pasienio zona, todėl visos Pabaltijo respublikos kariniams reikalams neturi nieko mokėti, NES MES GYVENAME PAVOJINGIAUSIOJE TERITORIJOJE! Visos Europos Sąjungos valstybės turėtų už mus sumokėti visas karines išlaidas, juk mes visą Europos Sąjungą saugome visoje Rytų pasienio teritorijoje.
6. Jeigu nereikėtų mokėti jokių mokęsčių, kaip greitai mes susilygintumėm su visomis stipriomis Europos Sąjungos valstybėmis!
7. Visi Europos Sąjungos mokęsčiai mums bus privalomi tik tada, kai mes pasieksime tokį ekonominį lygi (nors vidurkį?) koks yrs vioje Europos Sąjungoje.
8. Dabartinėje situacijoje mes jaučiamės kaip okupuoti, nes niekas nesirūpina, kad Lietuva atsigautų po 50 metų okupacijos, kodėl Jūs to nesuprantae ir elgiatės su Pabaltijo Respublikomis, kaip su pavegtomis? Taip ir norisi paklausti: ar mes jūsų vergai?
9. Visoje Europos Sąjungoje taisytina ETIKA IR MORALĖ, nes kiekviena valstybė rūpinasi tik savo reikalais, o tai neteisinga. Reikia rūpintis visos Europos Sąjungos bendrais reikalais. Kad žmonės tai suprastų Europos Sąjungai reikalingas ETIKOS UNIVERSITETAS, kurį turėtų užbaigti visi dirbantys vadovaujamą darbą – tik tada vadovai taptų aukštos moralės specialistai, sumažėtų ir religinė nesantaika. Lietuvoje tokie Universitetai yra du, pagalvokite apie tai ir prisijunkite prie mūsų ETIKOS UNIVERSITETO, KURIS TAPTŲ VISO PASAULIO ETIKOS UNIVERSITETU!
ETIKA IR MORALĘ REIKIA TAISYTI VISAME PASAULYJE NEDELSIANT!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2020-04-22 / 13:37
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama
2020-03-02 / 13:50
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama
2020-03-02 / 07:50
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama
2020-02-27 / 14:33
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama
2020-02-25 / 15:17
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas