Medikų premijų anuliavimas


Parašų: 5


  • Autorius: R.Bond
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos seimas
  • Kategorija: Sveikatos apsauga

Karantinas pakeitė mūsų LR piliečių teisę gauti medicinos pagalbą. Kodėl? Nes medikai turėdami du tūkstančius atveju ir maksimaliai keliasdešimt žmonių per visą Lietuvą palatose, nustojo dirbti savo darbą.

Manau kiekvienas susidūrėte su situaciją, kai pagalbos ekstremalios situacijos metu Jums reikėjo , dėl sveikatos problemų, tačiau jos gauti nepavyko.

Ko mes norime? Kad visoje Lietuvoje, valstybinėse ligoninės, įstaigoms būtų mokama tik už faktiškai padarytą darbą, premijų, medalių bei ordinų nutraukimo, nes su tokiu darbu, medicinos darbuotojai to nenusipelno.

Visas premijas, kelionių kuponus ir medalius, panaikinti, ir pinigus perskirstyti vakcinos pirkimui. Arba privačių medicinos įstaigų rėmimui kurios savo darbus vykdė nesustodamos , net esant virusui.

Mes vis dar nepriartėjome prie 2.000 tūkstančių atvejų LR su Covid-19 susirgimais. Tačiau medicinos įstaigos, gerdamos kavą, bando mus įtikinti, kad tai labai aukšti ir dideli skaičiai.

Kas pikčiausia visoje šitoje situacijoje?
Hipokrato priesaika, kur ji šiuo metu medicinos darbuotojai? Ar kavos gėrimas ir mėgavimasis pastovios atostogomis tai Hipokrato priesaikos laikymasis?

Mūsų nuomonę premijų labiau nusipelno visos kasininkės, kurios net siaučiant virusui, savo darbo nemetė ir aptarnavo mus parduotuvėse, nors srautai žmonių šimtą kartų didesnį nei ligoninėse.

Medicinos sistema šiuo metu mėgaujasi puikiom atostogom, gauna apdovanojimus, premijas, o mes net pagalbos laiku negalime gauti!

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2021-07-13 / 23:13
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas