Trys NE - Trims absurdiškiausiems draudimams


Parašų: 5


  • Autorius: Linas Žiuraitis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Vyriausybė
  • Kategorija: Sveikatos apsauga

Mes nesiekiame pervesmo.
Mes norime tikros demokratijos.
Mes tikimės būti išgirsti.

Pirmasis NE - kaukių dėvėjimui viešojo maitinimo įstaigose (žmogus nei suserga, nei pasveiksta, per tą laiką, kol jam atneša gerti ar valgyti,todėl šis draudimas perteklinis ir neefektyvina visuomenės apsaugos)
Antrasis NE - alkoholio pardavimo draudimui sekmadieniais po 15 val. (alkoholikams visos dienos vienodos, o neturintiems priklausomybės, bet švenčiantiems sekmadienius tai sukelia nepatogumų daugiau, nei naudos visuomenei)
Trečiasis NE - transporto greičio ribojimui iki 30 km/h ne gyvenamųjų zonų teritorijose (ribojimas iki 40km/h yra pankamakas atkreipti dėmesį, o tolimesnis greičio mažinimas sukelia nepatogumų vairuotojams ir yra labiau skirtas policijai pasipinigauti trikojų matuoklių pagalba, nei suteikia realios naudos visuomenei apsaugoti)

Tikimės, kad šis balsas pasieks Verygos, Tamašūnienės, Skvernelio ausis.
Tikimės, kad jį palaikys dauguma realiai mastančių lietuvos piliečių.
Tikimės, kad šias idėjas į savo programą įsitrauks labiausiai savo tauta besirūpinanti partija

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2020-09-06 / 16:29
Pirmas NE: o jeigu žinotumėt kad iš 10 žmonių sėdinčių su jumis kavinėje, 3 iš jų yra viruso nešiotojai? Antras NE: žmones neturintys priklausomybės, bet švenčiantis sekmadieniu gali iš anksto pasiplanuoti užėjimą į parduotuvę. O jeigu jau nepavyksta ir LABAI reikia, tai nori nenori įžvelgi žmogus priklausomybę. Trečias NE: o gal tiesiog nusiraminam ir niekur neskubėdami mėgaujamės diena?