Cirkams Lietuvoje NE!


Parašų: 7



Mes pasisakome už Baltarusių laisvę ir kovojame už ją.Tai labai gerai.

Bet ar kovojame už savo laisvę??

COVID-19 infekcija pasiglemžė visą mūsų laisvę..
Patekti pas gydytojus neįmanoma. Turime eiti privačiai ir mokėti didelius pinigus.Nors kas mėnesį mokame sveikatos draudimą, kuris turėtų garantuoti visas sveikatos paslaugas nemokamai. Bet gydytojai dabar dirba nuotoliniu būdu. Ir kaip jie tapo tokiais "protingais" kad nuotoliniu būdu gali nustatyti žmogaus ligą ir paskirti gydymą? Vis dėl to virusas davė pliusų: davė žinių mūsų gydytojiems, kurie "puikiai" dirba nuotoliniu būdu.

Laisvė dirbti ir uždirbti..kiek buvo atleistų žmonių iš "oro", be išeitinių išmokų, kurios jiems priklausė už ilgametį darbą.

Kiek padaryta žalos gamtai. Įmonių teršiamos upės, ežerai, o tie žmonės nebuvo nubausti, net tautos neatsiprašė už padarytą žalą.

O kaip buvo su registrų centro? Užliejo vanduo ir žmonės liko be labai svarbių vaistų, be notarų paslaugų..o tai kainuoja..kas už tai atsakė? ar kas nors bent atsiprašė??

O kaip dar cirkas, kuris vyksta seime tarp mūsų valdžios išrinktųjų??

GĖDA!

Kovojam už kitus, bet ne už save!

Tai pakovokim už save, nedalyvaukime rinkimuose!!

Tegul valdantieji pamato, kad mes ne marionetės, kurias galima tampyti taip, kaip jiems naudinga. MES ŽMONĖS, turintys savo jausmus, SAVO LAISVĘ!

Aš pasirašau už tai, kad rinkimuose nedalyvausiu ir nebalsuosiu!



# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2020-09-02 / 20:52
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas