Mobiliesiams telefonams iki 5 klasės NE!!!


Parašų: 2
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Radzevičius
  • Adresuota: Lietuvos švietimo ministerija
  • Kategorija: Švietimas

Brangūs tėveliai.

Noriu atkreipti dėmesį į mūsų atžalų psihika ir elgėsį.
Šiuo metu didelė problema yra Išmanieji Telefonai.
Taip, suprantama,jog be jų šiais laikais yra beveik neimanomą išsiversti. Bet juk vaikam, pradinukam, kuriems nereikia jokių verslo skambučių, ar naudotis el.paštu, ar tikrinti bei valdyti banko paskyras ar tvarkyti savo Facebook ar Instagram paskyras...
Mano manymu jie tam dar yra per maži. Neskaitant ir to, jog virtualiame pasaulyje tūno ir daug iškrypeliu ar kitų blogų žmonių kūrie gali kažkaip paveikti mūsų mažyliu psihika ir mastyma bloga linkme.Pasaulyje yra daug pavizdžių kūrie parodo iki ko priveda ši pronlema.
Šios peticijos tikslas yra uždrausti naudotis Išmaneisiais telefonais iki 5 klasės mokinukams.
Kadangi vaikai mokykloje, pertraukų metų nieko kito neveikia kaip tūno savo išmaniuosiuose yrenginiuose.
Tai yra labai baisu! Pagalvokite kaip augome mes?
Juk užaugome ir be šių dalykų.
Taip, turime auklėti ir mokyti vaikus patys. Kaip,kur ir kada galime leisti naudotis Išmaniaisiais įrenginiais vaikams, kiek laiko skirti šiai pramogai ir panašiai.
Bet mes patys nepastebime kaip mums yra lengviau duoti telefoną vaikui ir jis tyliai sau sedi kambaryje ar automobilyje ir netdukdo mums tvarkyti savo reikalų ar dirbti darbus.
Pradėkime nuo saves ir auklekime mūsų naują kartą tinkamai.Dauguma manau sakysite,jog tas kas negali vaikui nupirkti telefono tai tegu nesiskundžia. Bet juk ne tame yra problema... Problema kyla tame,kokių baisybiu jie prisiziūri internete, kaip visa tai veikia ir žaloją jų psihika ir mastymą.
O pasirašę šią peticija manau pagreitintume procesą dėl didesnio švietimo ir drausmės mokykloje apie šių įrenginių žalą ir naudojima.



Peticija gali būti panaudota politinėje ar partijų veikloje, teikiant siūlymus valstybinėms institucijoms.