Dėl Taivano atstovybės Lietuvoje panaikinimo ir draugiškos politikos su Kinija atnaujinimo


Parašų: 15
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Robertas Stragis
  • Adresuota: LR seimas
  • Kategorija: Kita

Kinija – valstybė, turinti išvystyta pramonę, technologijas ir didelės apimties vidaus rinką su aukštas pajamas turinčiais gyventojais. Tokia valstybė kuri pasaulinėje arenoje užima taikios diplomatijos poziciją, nesikišdama į kitų valstybių vidaus politiką, skatindama draugiškus valstybių santykius, yra patikimas partneris draugiškam Lietuvos ir Kinijos ekonominiam bei kultūriniam bendradarbiavimui.
Kinija, jau nėra eksporto valstybė, Kinija tapo valstybę importuotoja. Trys didžiausi Kinijos uostai dirba importui ir tai patvirtina jūrinių konteinerių užsakymai. Kinija aktyviai stimuliuoja vidaus rinką. Kiek ankstesnė statistika rodo – 30% pasaulio vidutines pajamas gaunančių žmonių gyvena Kinijoje, tai reiškia, Kinijos gyventojų perkamoji galia ženkliai išaugo. Visi paminėti faktai rodo, didžiausioje pasaulyje rinkoje reikalingi įvairūs produktai, kuriuos galėtu tiekti Lietuvos gamintojai, tačiau, dėl valdančiosios partijos kenkėjiškos politikos, Lietuvos gamintojams eksportas į Kiniją negalimas. Tai reiškia, mūsų gyventojams nebus nei darbo vietų, nei įplaukų į biudžetą. Tad nesurinkus mokesčių į biudžetą, bus nauji mokesčiai eiliniams Lietuvos gyventojams.

Todėl, kviečiu visus, pasirašyti šią peticiją (nuoroda po tekstu), dėl Taivano atstovybės Lietuvoje panaikinimo ir draugiškos politikos su vieninga Kiniją atnaujinimo, bei ekonominio bendradarbiavimo skatinimo.
Pasirašyk ir nusiųsk nuorodą visiems savo pažystamiems, tiktai aktyvus peticijos pasirašymas, gali pakeisti cituaciją.