Pilietės Ramutės Vaitekūnienės vertimas psichiškai neįgalia


Parašų: 37
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Vytautas Kalvaitis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Prezidentui, Lietuvos Respublikos Seimui, Lietuvos Respublikos Vyriausybei, Lietuvos Respublikos generaliniam prokurorui
  • Kategorija: Kita

Daugiametis pilietės Ramutės Vaitekūnienės teisinis persekiojimas tęsiasi metų metais su tikslu – jei neišgyvens, tai bus paversta psichiniu ligoniu arba žmogumi – daržove.
Paskutinė teismo paskirta psichiatrinė ekspertizė, išklausius vykusio pokalbio garso įrašą, nustulbina, kad N. Vilnios psichiatrų komisija neturi supratimo, kas yra žmogaus teisės ir jų duodama galimybe pilietei Ramutei Vaitekūnienei neliudyti prieš save, kai klasta atliekamas kvotėjų darbas, arba prokuratūros darbas, nieko bendro neturintis su psichiatrija. Komisijos narių tariami žodžiai yra panaudojami ekspertizės išvadose.
Klausimai paruošti su išankstine nuostata – įvykdyti teisėsaugos užduotį ir paversti atsakovę psichiškai neįgalia. Kam klausimai apie jos turimą turtą – atimti kaip iš neįgalios ? Atimama teisė neliudyti prieš save.
Daug metų tęsiasi teisminiai procesai, įgavę pagreitį, kai teisėjas D. Lisas teigė, kad grūdai yra kuliami žiemą ir tuo remdamasis sprendė bylą. Kodėl teisėjas gali kalbėti XXI amžiaus žemdirbystės tikrovės neatitinkančiu schizofreniniu vaizdiniu, kaip tai dera su teisėjo etika ir bešališkumu nagrinėjamoje byloje, o su jo minčių išraiška nesutinkanti pilietė Ramutė Vaitekūnienė yra verčiama psichiniu ligoniu ? Paslėpti teisėjo D. Liso schizofreninius vaizdinius, galimai esantį psichinį neįgalumą ? Tam tarnauja teisėsaugos kolegos, tam samdoma teisėsaugai lojali psichiatrija siekiant bet kuria klastos ir melo kaina sutrypti žmogų valstybine teisėtvarkos absoliučia jėga ?
Psichiatrija naudojama tenkinti nuostatą – su valstybės tarnautojais nesutinkantis pilietis yra psichiškai nesveikas. Verta prisiminti, kad SSSR KGB vadovas J. Andropovas 1967-1982 metais teigė, kad prieš sovietų valdžią kalbantis žmogus yra psichinis ligonis. Turime suprasti psichiatrijos veikimo Lietuvoje tęstinumą ir nekintamumą.
Prezidentas ir Seimas atsakingi už paskirtus teisėjus, tai ar teisėjo D. Liso schizofreniniai vaizdiniai jo nagrinėjamoje byloje daro jiems garbę ?
Neseniai pilietė Ilona Legeckaitė buvo uždaryta tų pačių ir kitų N. Vilnios psichiatrų padarytomis išvadomis pūti psichiatrinėje ligoninėje. Nevardinsiu dešimčių piliečių, kurie buvo pūdomi ar jau supūdyti šališkų psichiatrų ekspertizių.
Prašau nutraukti susidorojimą psichiatrijos subjektyviais tyrimais su piliete Ramutės Vaitekūnienės, taip pat išleisti laisvėn iš Rokiškio psichiatrinės ligoninės ten gyvą pūdomą Iloną Legeckaitę.

# Vardas Komentaras
1 Vilmantas (Šiauliai)
2023-11-22 / 21:52
Stop teisiniam banditizmui Lietuvoje!!! www vilmantinas.eu
2 Ramunė (Šiauliai)
2023-11-22 / 21:46
Kur teisingumas? Esu dukra ir esu nusivylusi teismu... Teisingumo nebėra...jei tu paprastas žmogus tai tu neįdomus. Baisu žodį pasakyt ne taip teisme, nes ir mane padarys nepakaltinama....
3 Vitalija (Šalčininkai)
2023-11-22 / 20:09
Puikiai pažįstu gerbiamą Ramutę. Moteris be galo darbšti, atsakinga, sąžininga..apie kokį neveiksnumą kalbama...trūksta žodžių..
4 Danute
2023-11-22 / 17:44
Pažįstu šią moterį. Tai sąmoningai mąstantis, sveiko proto žmogus
5 Vytautas (Marijampolė)
2023-11-22 / 14:20
Tiek Lietuvos piliečiai, tiek Lietuvos politinės partijos ir judėjimai turi radėti ginti savo piliečius nuo valstybinių institucijų prievartos ir susidorojimo.