Nestatome Nacionalinio stadiono


Parašų: 60
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Artūras
  • Adresuota: Seimas
  • Parašai renkami iki: 2024-05-20
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Kviečiu pasirašyti peticiją, kad daugiau nebebūtų vystomas Nacionalinio stadiono projektas.

Dabar yra ideali proga nutraukti visas nesibaigiančias nesąmones ir pinigų švaistymą. Tuos šimtus milijonų eurų, kuriuos planuojama duoti statyboms, geriau jau išleisti kelių gerinimui, medicinos darbuotojų paruošimui provincijos ligoninėms, krašto apsaugai, 1000 lauko sporto aikštelių (futbolas, krepšinis, treniruokliai) įrengimui visoje šalyje ir t.t.

Patys pagalvokite, ar reikalingas toks brangus statinys (jei per stebuklą ir būtų pastatytas), kai užimtumas sieks itin menką procentą? Kelios įdomesnės futbolo rungtynės, keli koncertai vasarą ir viskas. Tokiam poreikiui pilnai pakanka Kauno Dariaus ir Girėno stadiono. O kai nebus užimtumo atsivers kitos problemos - milijonai eurų kasmetiniam išlaikymui ir nuostoliams padengti. Apie visas bibliotekas ten net nekalbu, jau dabar kasdien kamščiai ant Šeškinės kalno, tai kas ten bus pristačius visokių įstaigų?

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Mindaugas (Vilnius)
2024-04-12 / 07:53
Nebejuokinkit pasaulio su tokia logika ir matematika, ne sibire be interneto gyvenam, matome kiek kainuoja toks projektas. Eikit vogt iš savo daržo
2 Rasa (Vilnius)
2024-03-04 / 20:36
Vilniui tikrai nereikia šio stadiono - atviros pinigų plovyklos! Užauginkime ten mišką geriau!
3 Eugenijus (Vilnius)
2024-02-27 / 21:19
Šioje vietoje Nacionalinis stadionas neturėtų būti. Labiausiai Vilniaus apkrauta ir užteršta vieta.
4 Rolandas (Vilnius)
2024-02-25 / 11:39
Pritariu. Tas stadionas - beprasmiškas biudžeto švaistymas. Geriau šias lėšas skirti sveikatos priežiūrai. Arba paremti už savo laisvę kovojančią Ukrainą. Tai būtų žymiai prasmingesnis ir efektyvesnis biudžeto lėšų panaudojimas.
5 arce
2024-02-23 / 14:33
zinoma nereikia! nera sleptuviu bet statom stadiona... Atsirado manančių, kad Nacionaliniam stadionui numatytas lėšas reikėtų išleisti kitur – gynybos stiprinimui ar, pavyzdžiui, slėptuvių Vilniuje statybai. Vilniaus miesto savivaldybės meras Valdas Benkunskas sako, kad šių dalykų nereikėtų priešinti, bet tuo pačiu pripažįsta, kad sostinė slėptuvių tikrai neturi. Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/vilniaus-meras-sostine-sleptuviu-neturi-ju-nulis-95941801