PRIEŠ ŠIMONYTĘ


Parašų: 19
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Karolis Kurpa
  • Adresuota: Ingrida Šimonytė
  • Parašai renkami iki: 2024-05-22
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Jei žmonės išrinks Šimonytę į prezidentus važiuojam į Vilnių keliam streiką ir nenusileidžiam pasidarom molotovo kokteilių ir apmėtom SEIMĄ. Noriu, kad privažiuotų tiek žmonių kas nebūtų kuom kvėpuoti.

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Lukas (Vilnius)
2024-04-25 / 00:02
Aš labai palaikau jus ir jūsų iniciatyvą. Mes negalime landzzbergių klanui ir koncervatnikams leisti uzurpuoti mūsų Tėvynės! Už Lietuvą be sąjungų!
2 Matas
2024-02-27 / 01:56
Simonyte niekas neisrinks keli tukst. Fanatiku ir tiesioginiu naudos gaveju nera visa lietuva. Eikit i rinkimus ir kaimynus pakvieskit, nuosluosim nuosedas ir simonkas.