Rodykite Kong-Fu Pandą orginalo kalba


Parašų: 19
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Jonas Mačiukas
  • Adresuota: Forum Cinemas Lithuania OU Lietuvos filialas
  • Parašai renkami iki: 2024-05-08
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Gerbiamas ForumCinemas,
2008 m. birželio 6 d. išėjo pirmoji Kong-Fu Panda dalis. Tuo metu man buvo 10 metų, bet tą dieną atsimenu kaip vakar. Buvau su savo vaikystės draugu Tautvydu, Forumcinemas kino teatre ir sėdėjome viduryje salės. Ta diena sukūrė man vieną iš svarbių atsiminimų (ang. Core Memories), nes taip saldžiai juokėmės kaip Po lipo laiptais į Šventyklą, o poto kovodamas su Tai Lungu ridenosi nuo laiptų vis prispausdamas jį su savo pasturgaliu. Komedijos klasika.
Dabar man 25 metai ir nepaprastai džiuogiuosi sulaukęs 4-tos Kong-Fu Panda dalies. Ir manau didžioji mano amžiaus grupės narių nuomonė sutampa. Drąsiai galėčiau teikti, kad šis filmas yra skirtas mums, nes mes prie šios filmo užaugome, o didžioji dalis vaikų tikriausiai net nėra matę šių filmų. Ir taip susiduriame su iškilusia problema. Lietuvos kino teatrai nerodo šio filmo orginalo kalba.
Kreipiuosi į ForumCinemas kino teatrus prašydamas išleisti Kong-Fu Pandos seansus orginalo kalba (su lietuviškais subtitrais), kad jau užaugę vaikai galėtų džiaugtis šio šedevro įgarsinimų. Vis gi pagrindinį veikėją pandą Po įgarsina tas pats Jackas Blackas, kuris įgarsino Po ir pirmam filme. Prašau duokite galimybę patirti šio charizmatiško aktoriaus energiją ir profesionalumą įgarsinant ikoniškiausią du tukstantųjų animacinį veikėją.
Pagarbiai,
Kong-Fu Panda fanai

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime